Magazin
759 ogledov

Oralno zadovoljevanje II.

V njegovih fantazijah se plete tudi maratonski seks. Žurnal24 main
Tokrat se učijo oziroma obnavljajo znanje ženske - druga lekcija iz oralnega zadovoljevanja je posvečena "ustni obdelavi" moških, s katero je skoraj nemogoče brcniti v temo.

Žensko razmišljanje o oralnem zadovoljevanju moških (ki mu z "učeno" besedo pravimo felacija) bi lahko odlično povzeli z angleškim stavkom You love it or hate it (Ali ga ljubiš ali sovražiš), saj se zdi, da vmesne poti ni. O tem ali je moškim všeč "oralno", seveda ni dvoma, kar nenazadnje dokazuje tudi cela vrsta slengovskih besed in fraz za "obdelavo z usti" - najbolj znani sta "tista na f" ter angleški blow job. Če ste med tistimi ženskami, ki se felacije ne ustrašijo in ne branijo, berite naprej. Če spadate med nasprotnice felacije, prespite in razmislite, če morda vendarle ne bi ... (saj bo zelo verjetno vsega konec zelo zelo hitro).

Od ena do osem
Vatsjajana v Kamasutri opisuje oralno zadovoljevanje predvsem kot tehniko, s katero so skopljeni moški osrečevali svoje gospodarje. Skopljenec je pod pretvezo, da šamponira, torej umiva in masira, gospodarja ljubkoval in vzburjal, nato pa ga zadovoljeval z osmimi vrstami felacije, od prve do osme. Felacijo so Vatsjajanovi skopljenci spremenili v nekakšno igro. Vsakič, ko so zaključili z eno od osmih vrst, so počakali, da jih je gospodar moledoval, da nadaljujejo, nato so začeli z novo tehniko.

Za začetek sladoled
Že dolgo je, kar felacijo uporabljajo hetero- in homoseksualni pari. Oralno zadovoljevanje moškega pa velja za vznemirljivo dodatno posteljno spretnost ženske (tudi tega so se najbrž spomnili moški). Kako se lotiti projekta felacija? Začne se z lizanjem penisa, ki ga ženska "liže kot sladoled". Z eno roko drži penis, ki ga liže od korena proti glavici, najprej po eni strani, nato še po drugi. Nato pride na vrsto osem vrst felacije.

  • Običajni prijem: glavico penisa vzmite med ustnice in jo premikajte.
  • Gizljanje strani: penis (res zelo) nežno grizljajte.
  • Potiskanje navzven: z ustnicami nežno stiskajte konec penisa in ga izvlecite.
  • Potiskanje navznoter: glavico penisa položite v usta, nato ustnice stisnite in sprostite.
  • Poljubljanje penisa: penis poljubljajte in ga medtem držite v roki (stisk prilagodite partnerjevim željam).
  • Drgnjenje penisa: z jezikom in ustnicami se penisa dotikajte po vsej njegovi "dolžini".
  • Sesanje manga: v usta vzemite polovico penisa in ga sesajte.
  • Požiranje penisa: ves penis vzemite v usta, kot bi ga želele pogoltniti.

Tehnika 21. stoletja
Novo tisočletje prinaša napredek tudi v felaciji. "Metuljevo šviganje" je nekakšen sodoben dodatek starejšim tehnikam felacije. Ljubimka z eno roko drži partnerjev penis, z jezikom pa nežno šviga od ene strani spodnje strani glavice penisa proti drugi. Ni povsem razumljivo? Ah, vaja dela mojstra.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.