Magazin > VIP
39707 ogledov

Adele: Tisti, ki ji postavi to vprašanje, je takoj ob službo

adele Profimedia
Postaja velika diva.

Pravijo, da je Adele slava stopila v glavo. Veljala je za prijazno in skromno zvezdnico, a ti časi so mimo. Sedaj spada med zvezde, ki s svojimi zahtevami drugim otežujejo delo.

Britanka bo januarja začela nastopati v Las Vegasu, v slovitem hotelu Caesars Palace Hotel. Life & Style poroča, da je organizatorjem postavila več zahtev, med drugim želi v tem obdobju bivati v vili, ki na noč stane 22 tisoč evrov. V njeni garderobi mora biti vedno 100 stekleničk gazirane vode, njeno najljubše vino in kamilični čaj.

"Adele zahteva zasebnega kuharja in spremstvo, ki ji bo priskrbelo vse, kar si bo zaželela – tudi sredi noči,“ je povedal vir.
To spremstvo bo moralo paziti na besede. Če jo bodo prosili za skupno fotografijo ali avtogram, bodo menda takoj ob službo.
Nekateri viri pravijo, da je pevka kaprice imela že prej. Pevec Bruno Mars se nerad spominja snemanja pesmi All I Ask leta 2015. "V studio je prikorakala kot diva. Rekla je: 'Tega ne želim, to mi ni všeč.' Ko smo našli nekaj akordov, ki so ji bili všeč, je stvar stekla.“

Seveda Adele ni edina zvezdnica, ki ima kaprice. Beyonce so morali organizatorji turneje priskrbeti belo pohištvo, Lady Gaga se je v zakulisju sproščala v kisikovi komori, za Madonno pa so morali v vsaki areni zamenjati pokrov stranišča …

Komentarjev 7
  • Avatar Likkastella
    Likkastella 23:58 10.december 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Mkovac22 13:49 10.december 2021.

    Postavi TO VPRAŠANJE. V celem članku vprašanja nisem našel. Zavajate v vsem, še posebej s cep. propagando, ki pomeni veliko tveganje vašim bralcem, a tega seveda ne omenjate.

  • Nymphetamine 10:23 10.december 2021.

    Dnarja ima dovolj naj zahteva Kar hoce sej placa