Magazin > VIP
10118 ogledov

Ana Kurnikova neuspešna, kako bo šlo Špeli Grošelj?

Ana Kurnikova
Slovenska pevka se bo spoprijela z velikim izzivom. Obula bo čevlje teniške igralke Ane Kurnikove.

V ameriški različici oddaje The Biggest Loser se je kot motivatorka preizkusila tudi Rusinja Ana Kurnikova. To vlogo bo v slovenski različici oddaje, ki jo bomo na Planet TV lahko spremljali jeseni, prevzela pevka Špela Grošelj.

Kako se bo Špela znašla v tej vlogi bomo videli, a zdi se, da vloga motivatorja ni tako lahka. Vrhunska teniška igralka Ana Kurnikova je bila namreč neuspešna. Po tem, ko so jo v 12. sezoni povabili k sodelovanju, so bili producenti z njo nezadovoljni.

špela grošelj Neverjetno! Magazin Se še spomnite precej bolj okrogle Špele Grošelj?

Sprva je kazalo, da je Kurnikova kot izjemna športnica s prepoznavnim imenom in izklesano postavo odlična izbira, vendar se je kasneje izkazalo, da se v novi vlogi ne znajde najbolje. Tako ustvarjalcem oddaje kot tekmovalcem se je zdela nerazumevajoča in brez pravega sočutja, namesto, da bi tekmovalce pri naporih spodbujala in jim vlivala novih moči, pa jim je v najtežjih trenutkih raje pripovedovala o svojem težkem odraščanju in življenju v Rusiji.

Sodelovanje z Ano je bilo prava nočna mora

Glavni razlog, da je Kurnikova oddajo zapustila že po eni sezoni, pa naj ne bi bilo njeno pomanjkanje sočutja, ampak slabo sodelovanje z ustvarjalci šova. Eden od njih je na primer povedal, da je bilo delo z njo prava nočna mora. Televizijska hiša NBC je tako v novi sezoni šova Ano raje postavila v manjšo vlogo zunanje svetovalke.

Ana je svoj neslavni umik po le eni sezoni komentirala z besedami, da je na ranču oddaje The Biggest Loser uživala. "Čeprav se ne bom vrnila kot trenerka, bom v 13. sezoni še vedno del franšize in moja predanost zdravemu življenju in fitnesu se bo nadaljevala."

Komentarjev 2
  • Majazmaja 09:44 19.september 2017.

    'nerazumevajoča in brez pravega sočutja' - ja, debeluhi in ostali zasvojenci od vseh pričakujejo samo razumevanje in sočutje ...

  • Avatar Džoser
    Džoser 22:14 16.julij 2017.

    Ne razumem,kaj je na tej silikonski Špeli tako zanimivega,lepega ali občudovanja vrednega?