Magazin > VIP
13862 ogledov

Ana Soklič v televizijskem intervjuju večkrat skrušena

Ana Soklič MMC RTV SLO
Pevka je voditeljici priznala, da je bilo z njo zelo hudo …

Vesna Milek, novinarka, pisateljica, igralka in voditeljica je v svoji oddaji Od blizu gostila zmagovalko EME Ana Soklič. Pevka odprto govori o svojih bolečinah, trnjevi poti glasbenikov in svoji veri. Med intervjujem je večkrat postala zelo čustvena in zajela sapo, da je lahko nadaljevala.  

"Posredi vsega tega kar se mi je dogajalo v vseh teh letih, veliko je teh stvari, težkih, lepih, takšnih in drugačnih, čez katere je treba iti in ti gre tudi na račun zdravja. Stres povzroči veliko fizičnih bolečin in se zgodi, da si ponoči tudi sam s sabo, ker nikogar več ne moreš buditi. Če si nekaj želiš početi, je logično, da drugače ne bo šlo, kot da bo treba iti v ekstreme. To je rekel tudi pokojni Kobe Bryan," je Ana zaupala Vesni in nadaljevala: "Pred kratkim umrla operna pevka Charity Tillemann, je bila dvakrat operirana na pljučih, pa je na koncu zbrala vse te moči, da je še vedno pela. Ona je rekla: Življenje je polno smrti, glasba polna žalosti."

Vesna jo je nato vprašala, ali je bilo z njo tako hudo? "O seveda, na fizičen nivoju, zato, ker tujina zahteva svoje. Sploh zunaj je toliko dobrih ljudi," ji je odgovorila Ana, ki sicer pravi, da je čisto navadna ženska, ki nekaj počne v življenju in hoče preživeti. "No, navadna pa res niste," ji je nato odgovorila Milekova.

Veliko sta govorili tudi o Anini veri v boga, o kateri je spregovorila tudi za zurnal24.si, pevka pa je brez olepševanja povedala še, da je "bolečina ljubezen in obratno, brez trnja ne gre".

Komentarjev 4
  • Avatar Fallilena
    Fallilena 23:38 07.marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 14:14 07.marec 2020.

    Ta se je zahvalila Jezusu za zmago...,da jo on vodi...,nekaj v tem smislu.Takoj naslednji dan so bili "u luft" novinarji, mislim da na radiu1 ali radiu2,pa javnost... .Kaj bi morala,hvala Belcebub muha za zmago.Sami kreteni... .

  • Avatar skeptik
    skeptik 11:04 07.marec 2020.

    Lepa, iskrena, talentirana in edinstvena..... Rad jo poslušam. Seveda mislim na Ano, ker je Vesna s svojo agresivnostjo in polaganjem odgovorov na usta prav negledljiva in neposlušljiva.

Sorodne novice