Magazin > VIP
14117 ogledov

Aneta iz Kmetije: Očitno sem to brco v rit res potrebovala

aneta andollini Saša Despot
Katere zaobljube so znani Slovenci in Slovenke prelomili in katere izpolnili? Se jih bodo letos držali?

Damjan Murko: "Vsako leto si postavim zaobljube. Hujšanje je prva zadeva, ki je vedno znova na tepeti. Imam pomankljivosti, a jih skrijem in pokažem, kar je za pokazati. Torej, standardna obljuba je, da bom bolj zdravo jedel in se več gibal, pa da bom manj delal in da bom več časa z družino, čeprav se to zadnje vedno zalomi. To pa zato, ker če ne delam, sem siten. Če sem za vikend doma, se ne počutim dobro. Zaobljuba pa bo tudi to, da se bom več razvajal in včasih tudi sebe postavil na prvo mesto, brez slabe vesti, ker pridno in pošteno delam."

damjan murko | Avtor: Feniks caffe and lounge Feniks caffe and lounge

Jasna Kuljaj: "V novo leto sem vstopila brez zaobljub, prepustila sem se kot vedno. Leto 2018 pa si bom zapomnila predvsem po predstavi Borka, s katero sem nastopala po Sloveniji, po oddaji Od težaka do junaka, oddaji Bar in temu, da sem nepričakovno začela s treningi plesa ob drogu. Letos imam eno zaobljubo več kot lani, torej prvo, in to je: več plesa. Nič druga ne pričakujem, kar bo leto prineslo, bo. Želim pa si biti bolj v stiku sama s sabo in s svojim telesom, vse ostalo že bo."

Jasna Kuljaj | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Ana Klašnja: "Ne spomnim se, kaj sem si zaobljubila lansko leto, zagotovo pa sem obljubo izpolnila, glede na to, da me ni nič zmotilo. V prihodnjem letu pa se bom držala tega, da ne bom več toliko delala in da bom več časa posvetila sebi in družini. Sin toliko govori, da rabim čas, da mu vse razložim (smeh). Seveda bom še vedno zvesta teatru in televiziji, le ostalemu delu se bom izogibala. Naučila sem se, da ni treba biti povsod."

Ana Klašnja | Avtor: Miloš in Nataša Horvat Miloš in Nataša Horvat

Danica Lovenjak: "Nikoli si ne postavim posebnih novoletnih zaobljub. Če se za nekaj odločim, to tisti trenutek tudi naredim, ne glede na čas. Drži pa, da je novo leto tudi čas za inventuro, ki jo moramo vsake toliko opraviti sami pri sebi. Kar se tiče odločitev, pa sem precej trmasta in to, kar si zadam, tudi naredim."

Danica Lovenjak | Avtor: Jernej Prelac Jernej Prelac

Aneta Andollini: "Zaobljub si lani nisem zadala, letos pa bom vse prilagodila iskanju službe in hčerinemu zdravju (Več o zdravstvenih težavah njene hčerke si lahko preberete TUKAJ.), potem pa naprej. Zagotovo sem se odločila, da bom spet redno trenirala, ker sem tako bolj sproščena, energična in imam več volje za druge stvari. Čas, ki ga imam, bom maksimalno preživela z otrokoma, ostalo pa bom prepustila toku. Po dveh letih sem končno srečno samska, zadihala sem in končno sem stara nasmejana Aneta, kar sta opazila tudi otroka, ki me pri tem podpirata. Očitno sem to brco v rit res potrebovala. Pozabila sem na vse slabo na Kmetiji, saj je bilo tudi veliko pozitivnih posledic. Dobila sem ogromno potrdtev in prišla ven močnejša in samozavestnejša. V nov resničnostni šov bi šla edino, če bi mi ponudili honorar, večji od nagrade." 

aneta andollini | Avtor: Saša Despot Saša Despot

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice