Magazin > VIP
16906 ogledov

Bivša Jana Plestenjaka in Roka Benkoviča se je poročila

Karin Škufca Anže Petkovšek
Dolgonoge lepotice ni uspelo ujeti kar dvema znanima Slovencema, temveč …

Nekdanja manekenka, danes umetnica ličenja, Karin Škufca je v začetku oktobra skočila v zakonski jarem in šele teden dni kasneje na Instagramu objavila dih jemajoče fotografije.

Jan Plestenjak in Vesna Ponorac Foto Magazin Foto: Jan Plestenjak na Žarometih "zapel" to mlado igralko

Karin je nekoč posteljo in srce grela nekaterim domačim zvezdnikom, poslovnežem in športnikom, med njimi tudi Janu Plestenjaku in Roku Benkoviču, v zakonski jarem pa jo je ujel Andrej Mertelj, direktor podjetja Datalab, kot smo razbrali iz komentarjev na Instagramu.  Slavna lepotica je imela tudi nekaj slavnih svatov, za poroko jo je naličil Empeatrizz iz skupine Sestre, med njenimi družicami pa je bila tudi Daša Podržaj

 

Komentarjev 3
  • Redoljub 15:01 10.oktober 2019.

    "Karin je nekoč posteljo in srce grela nekaterim domačim zvezdnikom, poslovnežem in športnikom, med njimi tudi Janu Plestenjaku in Roku Benkoviču, v zakonski jarem pa jo je ujel Andrej Mertelj, direktor podjetja Datalab, kot smo razbrali iz komentarjev na Instagramu." ...prikaži več Po Instagramu Andreja Mertlja je tole že preteklost. Če je prav za sklepati iz njegovih zapisov, ga že toži. On pa je le še eden izmed teh, ki jim je grela posteljo. Tokrat uspešno, otroček na poti. Jao, kam gre ta moralni svet.

  • Majazmaja 15:27 17.oktober 2018.

    S tem starejšim gospodom? Pa saj jih ima skoraj 50, ona pa okrog 30 ...

Sorodne novice