Magazin > VIP
426 ogledov

Bo ta škandal usoden za ljubljenca številnih zvezdnic?

alexander wang, janet jackson Profimedia
Na Alexandra Wanga letijo hude obtožbe.

Alexander Wang spada med najbolj uspešne modne oblikovalce tega časa. Na njegove kreacije med drugim prisegajo Lady Gaga, Janet Jackson in Alica Keys, a njegove kariere bi bilo lahko zelo hitro konec, če se bodo obtožbe, ki nanj letijo iz vseh strani, izkazale za resnične. 37-letnik naj bi omamil in spolno napadel ter nadlegoval moške in transspolne modele. 

Sh* Model Management, nekakšen nadzorni organ v modni industriji, je delil več anonimnih zgodbic o Wangu in pozval k bojkotu njegovih oblačil. Med Wangovimi žrtvami je tudi model Owen Mooney, ki je zvezdnika spoznal leta 2017 v nabito polnem nočnem klubu v New Yorku. Mooney pravi, da ga je začel Wang otipavati – najprej po nogi, nato pa ga je zgrabil za mednožje. "Otrpnil sem, ker sem bi v šoku. Pogledal sem na levo in videl tega znanega oblikovalca. Nisem mogel verjeti, kaj počne,“ je povedal v videu, ki ga je objavil na TikToku. Oglasil pa se je tudi moški, ki pravi, da ga je Wang v limuzini omamil. Pravi, da ni bil edini ...

Wang se na obtožbe še ni odzval. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.