Magazin > VIP
4197 ogledov

Bosta Harry in William s tem prizadela očeta?

princ Charles William Reuters
Nekateri so prepričani, da bo to hudo prizadelo princa Charlesa, ki se je pri vzgoji sinov močno trudil.

princesa Diana, princ harry, princ william | Avtor: profimedia profimedia
V novem dokumentarnem filmu Diana, Our Mother, v katerem Harry in William prvič odkrito govorita o tem, kakšna mama je bila princesa Diana, je princ Charles zelo malokrat omenjen. V dokumentarnem filmu princa ob 20. obletnici Dianine smrti mamo opevata kot najboljšo mamo, ki jima je je celo dovolila, da lahko nagajata, če ju le nihče ne bo zalotil.

V najnovejšem filmu ni Charles niti enkrat direktno omenjen, zato se nekateri gledalci in zgodovinarji sprašujejo, kako se bo ob gledanju filma počutil britanski prestolonaslednik. Čeprav je bil Charles vzoren starš, ko sta sinova izgubila mamo, ga niti enkrat ne omenita. Nekateri se bojijo, da princa svojega očeta krivita za mamino smrt, saj naj bi bila Diana po njuni ločitvi povsem durgačna.

princ Harry Magazin Princ Harry: Želel sem zapustiti kraljevo družino

"Vem, da je veliko otrok, katerih starši so se ločili, ne mislim, da sva midva edina. Veliko je bilo potovanja od enega do drugega in spomnim se, kako sva se z Williamom na zadnjih sedežih nenehno pretepala,“ je povedal Harry.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.