Magazin > VIP
3946 ogledov

Brad Pitt: V javnost prišle grozne besede, ki jih je sin zapisal o njem

brad pitt Profimedia
To je Pax leta 2020 objavil o svojem slavnem očetu.

Od trenutka, ko je Angelina Jolie vložila ločitvene dokumente, se govori, da se Brad Pitt z otroki ne razume najbolje. Njegov spor s sinom Maddoxom naj bi bil celo razlog, da je igralka zahtevala ločitev.

Pred nekaj dnevi se je očetu na neki način odpovedala tudi Zahara. Kaj je storila, si lahko preberete na tej povezavi

Očitno pa je oziroma je bil zelo napet tudi njegov odnos s sinom Paxom, ki ga je Angelina posvojila leta 2007, ko mu je bilo tri leta. Po spletu je namreč spet zaokrožilo sporočilo, ki ga je leta 2020 na Instagramu na očetovski dan objavil 19-letnik. "Največji riti na svetu želim vse najboljše za očetovski dan. Vedno znova dokazuješ, da si grozna in podla oseba," je zapisal ob posnetku, na katerem Pitt prejema oskarja. Takrat 16-letni najstnik je še dodal: "Za svoje štiri otroke, ki se od strahu tresejo, ko so v tvoji bližini, nisi pokazal nobene uvidevnosti ali empatije." Po njegovih besedah je Pitt življenja ljudi, ki so mu blizu, spremenil v pekel. "Sebi in svetu lahko dopoveduješ, kar želiš, a resnica bo nekoč prišla na dan," je še dodal.

Pitt se na zapis še ni odzval, je pa vir potrdil, da je ta zapis res Paxov.

Angelina Jolie je pred kratkim povedala, da se njena družina še vedno "zdravi" in da počasi prihajajo k sebi. V javnosti je bilo opranega ogromno umazanega perila. Pitt je svoje grehe priznal in se zdravil od odvisnosti od alkohola. Njegova odvetnica je lani povedala: "Brad je za vse, kar je naredil, od prvega dneva prevzel odgovornost - za razliko od nekateri drugih. Ne bo pa prevzel odgovornosti za stvari, ki jih ni naredil. Bil je žrtev različnih napadov in napačnih predstavitev."

 

Komentarjev 1
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 06:39 22.november 2023.

    Kaj naredi ena psihotična ženska!!!