Magazin > VIP
0 ogledov

Britney Spears postala vrtnarka

Nova pesem daje upanje, da se bo Britney izvlekla iz vseh afer in znova posvetil Žurnal24 main
Pop princeska, ki ima za seboj že kar nekaj duševnih in zdravstvenih težav, se je lotila nove terapije. Tokrat se je predala programu za samopomoč, ki se imenuje rožna terapija.

Vzgajanje rožic in vrtnarjenje je postal nov hobi Britney Spears. Nove terapije se je 27-letna pevka lotila zaradi številnih težav, ki jo spremljajo zadnja leta. Po mnenju njenih prijateljev pa naj bi ji terapija res pomagala. "Poskusila je že čisto vse. Preučevala je jogo, različne vere, obiskala je ogromno svetovalcev, a nič ji ni zares pomagalo."

Pevka se je v vrtnarjenju očitno res našla, saj med svojo turnejo po ZDA vneto preučuje knjige o vrtnarstvu in duhovnem razvoju s pomočjo vzgajanja cvetlic. "Resnično se je spremenila. Res se želi naučiti čim več o hortikulturi in tem, kako vpliva na osebni razvoj," je povedala njena predstavnica za medije. S tako imenovano rožno terapijo želi Britney končno vzpostaviti ravnovesje med fizičnim in psihičnim stanjem.

Želi skrbeti sama zase
Po večkratnih živčnih zlomih in duševnem nemiru, ki je leta 2007 doživel vrhunec, Britney zdaj redno pregledujejo zdravniki in specialisti. Prav tako mora redno opravljati različne teste alkohola in drog, ki jih izvaja kar njen oče. Pevka je zato še bolj odločena, da temu naredi konec in se dokončno postavi na svoje noge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.