Magazin > VIP
6535 ogledov

Celine Dion ujeli v javnosti, kljub bolezni presenetila s to gesto

celine dion Profimedia
Redke fotografije zvezdnice, ki kljub bolezni še vedno najde energijo za oboževalce ...

Kanadska pevka Celine Dion je decembra 2022 razkrila, da trpi za neozdravljivo in redko nevrološko motnjo, imenovano sindrom otrdelosti (sindrom Moersch-Woltman). Za bolezen je značilna togost mišic trupa in udov ter povečana občutljivost na dražljaje, kot so hrup, dotik in čustvena stiska, kar lahko sproži mišične krče. Kljub temu da je bolezen napredovala, se je Celine udeležila letošnje podelitve grammyjev, pred tem je v javnosti nismo videli kar nekaj časa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elder Ordonez (@elderordonez1)

Njena sestra je decembra lani sporočila slabe novice. "Nima nadzora nad svojimi mišicami," je Claudette Dion takrat povedala za 7 Jours. "Kar mi para srce, je to, da je bila vedno disciplinirana. Vedno je trdo delala. Naša mama ji je vedno govorila: 'To boš naredila dobro, to boš naredila pravilno.'" Claudette je še dejala, da si vsi želijo, da bi se vrnila na oder. "V kakšnem obsegu? Ne vem ..." je dodala.

Konec tedna pa so v javnost pričurljale redke fotografije zvezdnice. Paparaci so jo ujeli v New Yorku, kjer je bila vidno utrujena, a je fotografom vseeno namenila nasmeh in dvignjen palec v pozdrav. Ali bo še kdaj nastopala, ni znano. Lani maja je svetovno turnejo odpovedala in povedala: "Zelo trdo delam, da bi si povrnila moči, toda turneja je naporna že za zdrave ... Ni pošteno, da kar naprej prelagamo nastope in čeprav se mi para srce, je najbolje, da vse odpovemo, dokler ne bom zares pripravljena za oder."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice