Magazin > VIP
14660 ogledov

Damjan Murko kupil kar dve stanovanji!

Damjan Murko Tibor Golob
Videti je, da najuspešnejšemu samopromotorju na Slovenskem resnično ne gre slabo.

Damjan Murko je znan predvsem po svojem samopromotorstvu, ki pa mu, kot je videti, dobro uspeva in prinaša tudi finančno korist. Izvedeli smo namreč, da naj bi pred časom postal lastnik kar dveh stanovanj in zanimalo nas je, ali govorice držijo. Za zurnal24.si je povedal: "Nerad govorim o tem, a vendar je res, da sem v zadnjih mesecih postal lastnik dveh nepremičnin. V okolici Maribora oddajam stanovanje, v centru štajerske prestolnice pa imamo popolnoma prenovljeno štirisobno stanovanje, v katerem živimo."

Po vsem tem lahko sklepamo, da gre našemu slavčku več kot odlično, saj se na trgu enosobna stanovanja prodajajo za približno 80 tisoč evrov, štirisobna pa tudi do vrtoglavih 300 tisoč ali več v primeru, da gre za center mesta in je stanovanje v celoti prenovljeno. Prav zanimivo bi bilo vedeti, koliko Damjanu Murku prinesejo njegovi glasbeni nastopi. Glede na njegovo zasedenost v teh dneh je zanimanje za njegove nastope precejšnje, a koliko mu to primakne v žep, ne želi razkriti, saj pravi, da leta še ni konec. Pred kratkim je predstavil tudi novi videospot za pesem, ki nosi nadvse preprost naslov, Božiček, a kot je zanj značilno, je besedilo zelo navihano in zato je tudi njegov Božiček morda čisto nekaj drugega, kot bi si večina predstavljala.

 

Komentarjev 6
  • Miha65 09:08 19.december 2022.

    Murko je velik lažnivec, tolikšen, da sam sebi verjame in se iz ljudi dela norce, ti pa mu nasedajo. Stanujem v istem bloku, kot on, ki ima v najemu stanovanje -že par let😂, drugače pa niti za spricer ali kofe ...prikaži več nima v žepu! Le kako lahko ljudje nasedajo, da jih ta Klovn toliko laže in zavaja, saj so tudi cunje v katerih se fotografira v izposojo. Toliko v vednost ljudem o promotorju laznemu Murku. Sami pa zajemajte vse njegove izmisljotine in lazi z veliko žlico naprej. Lp

  • Avatar Michel Franco HD
    Michel Franco HD 15:22 17.december 2022.

    Norce se delajo iz njega. Njemu se pa samo smeji v kar dveh stanovanjih. Medtem ko eni ne zmorejo zbrati sa eno parcelo.

  • Ender3 14:54 17.december 2022.

    Nič novega, Plemeniti mu je vrnil denar z obrestmi. Narod ni glup.. !