Magazin > VIP
81689 ogledov

Dojenček pri 47 veselje ali trpljenje? To pravi znana Slovenka

Manca Izmajlova Facebook
Naša glasbenica iskrena, kako je pri 47 letih imeti dojenčka ...

Naša vrhunska glasbenica Manca Izmajlova je maja, pri 46 letih, povila svojega tretjega otroka. Za Žurnal24 je iskreno spregovorila o tem, kako doživlja pozno materinstvo in v čem se razlikuje od obdobij, ko sta bili dojenčici njeni prvi dve hčerki. Presenečeni boste! 

"Tretje materinstvo doživljam dobesedno kot čudež. Pri prvih hčerkah sem bila bolj osredotočena na druge reči - kariero, ambicije, zabavo, prijatelje ... Sedaj pa se zavedam, kako je v resnici materinstvo najbolj čudovita stvar. Uživam v trenutkih z njo, gledam male rokice, nogice, se igram z njo, celo vstajati ponoči mi ni težko. Imam zelo veliko energije, očitno hormoni delajo svoje. Sicer pa smo vsi v družini nori na malo Lili-Sophie in imam veliko pomoči. Dala mi je tudi nov življenjski zagon, imam cel kup idej in sanj za naprej," je razkrila Manca in je tako v enem najlepših življenjskih obdobij. 

Da je v veselem pričakovanju, je sporočila decembra 2022, po tem, ko so ji zaradi žarečega videza pripisovali lepotne operacije. "Najlepše stvari v življenju včasih pridejo nepričakovano in nenačrtovano. Z veseljem vam sporočam, da se bo naša družina v aprilu povečala za še enega člana. Vsi se veselimo, še posebej Izabela in Karolina! To tudi pojasni moj sijoči videz zadnje mesece - mislim, da mu pravijo nosečniški žar (nekateri ste celo posumili na lepotne popravke?), saj se počutim polno energije in odlično kot že dolgo ne, prav tako tudi moj glas," je takrat ob fotografiji s trebuščkom zapisala na Facebooku. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice