Magazin > VIP
6007 ogledov

Dvor prepovedal predvajanje tega prispevka

Britanska kraljeva družina Reuters
Da bi zaščitili princa Andrewa, je britanski dvor menda grozil britanski televizijski mreži …

Novinarka in voditeljica Amy Robach je razkrila, kako so ji šefi na ABC News in britanski dvor pred tremi leti preprečil poročanje o Jeffreyju Epsteinu, preminulim obsojenim pedofilom, da bi zaščitili princa Andrewa, ki je z njim prijateljeval. 

"To zgodbo sem imela že tri leta. Imela sem intervju z Virginio Roberts (Epsteinovo spolno sužnjo, ki je bila takrat mladoletna, op. a.), a tega nismo dali v eter. Najprej so me vprašali, kdo je Jeffrey Epstein. Niče menda ni vedel in govorili so mi, da je to neumna zgodba. Nato je palača izvedela, da imamo obtožbe proti princu Andrewu, zato so nam grozili na milijon različnih načinov. Tako smo se bali, da nam ne bodo pustili narediti intervjuja s Kate in Willom. Bilo je neverjetno, kaj smo imeli. Imeli smo Clintona, imeli smo vse. Tri leta sem se trudila, sedaj pa je vse prišlo na dan, kot da je to neko novo odkritje, jaz pa sem imela vse. Tako zelo sem besna, vsak dan bolj," je Amy povedala na posnetku, ki je prišel v javnost. 

Mnogi se sedaj sprašujejo, če ima kraljica res tako močne PR strokovnjake, ki lahko uravnavajo, katere novice, povezane s kraljevo družino, bodo prišle v medije in katere ne, in zakaj nič ne ukrene proti medijski gonji, ki je naperjena proti Meghan Markle

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice