Magazin > VIP
6506 ogledov

Finale šova: Nova zvezda Slovenije je …

Nova zvezda Slovenije
1/6
Planet TV
Sinoči se je na Planet TV odvil finale pevskega resničnostnega šova Nova zvezda Slovenije! Vodil jo je Klemen Bunderla. O tem, katera od šestih finalistk si je prislužila zmago, pa so odločali tudi gledalci.

V soboto je glasbeni tekmovalni šov Nova zvezda Slovenije dosegel vrhunec, saj je znana zmagovalka številnih pevskih preizkušenj, ki je najbolj navdušila tako žirijo kot občinstvo. Tajo Šviligoj, Viviano Kukar, Elizabeto Lebar, Arijano Lucas, Tatjano Mihelj in Tino  Drnovšček je v finalni oddaji čakalo več izzivov, o veliki zmagovalki pa so odločili gledalci s telefonskim glasovanjem. Nova zvezda Slovenije je postala 16-letna Viviana Kukar, ki nastopa že od sedmega leta.

V finalu še finale finala in superfinale

Prvi izziv so bili dueti. Taja in Arijana (KidsKylie Minogue in Robbie Williams), Elizabeta in Tatjana (The Lady is a Tramp/ Tony Bennett in Lady GaGa) ter Tina in Viviana (Do What U Want/ Lady Gaga in Christina Aguilera). Sodniki, med njimi Nuška Drašček, Tomaž Mihelič, Natalija Verboten, Goran Lisica - Fox in Uroš Smolej, so v finale finala poslali Arijano, Elizabeto in Viviano.

Elizabeta je zapela pesem Amy Winehouse, Viviana skladbo Changing, Arijana pa je izbrala pesem Blame it on the boogie. Sodniki so še zadnjič izbrali, in sicer Arijano in Viviano, nato pa usodo obeh superfinalistk potisnili v roke gledalcev.  "Edinstvena, samosvoja, naša Betka si," je Natalija rekla odhajajoči Elizabeti.

V superfinalu je Arijana odplela pesem  Alicie Keys If I Ain't Got You, Arijana pa Dear mr. president, pevke Pink. Smolej je o Viviani povedal, da je "strup res v majhnih stekleničkah", Mihelič pa je polaskal Arijani: "Najboljše smo prihranili za konec, ti si definicija Nove zvezde Slovenije." Med telefonskim glasovanjem so svoje pevske sposobnosti potrdili tudi zvezdniški sodniki. Gledalci so izbrali Viviano, ki je za nagrado je dobila 10 tisoč evrov in trajno diskografsko pogodbo z založbo Dallas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice