Magazin > VIP
20624 ogledov

Foto: Ministrica Žnidar ob koncu mandata ni več to, kar je bila

Vesna Györkös Žnidar Anže Petkovšek
Ministrica gre v novo življenjsko poglavje povsem spremenjena.

Ministrica za notranje zadeve Vesna Györkös Žnidar se od mandata poslavlja v precej drastičnem slogu. V slovo ni pomahala le službi, temveč tudi dolgim lasem, ki so bili njen zaščitni znak. Iz dolgolase blondinke se je prelevila v kratkolasko in spremenila tudi odtenek. Rdeča šminka, njen zaščitni znak, pa ostaja. Ministrica, oprostite, ampak ne moremo mimo podobnosti z legendarnim likom iz nekdaj priljubljene serije 'Allo 'Allo, Helge. Zgolj vizualno, seveda!

Helga | Avtor: YouTube YouTube

Miro Cerar Slovenija Bo Cerar v novi vladi res vodil to ministrstvo?

Moramo priznati, da je na skupinski fotografiji vlade v odhodu skoraj nismo prepoznali. S kratko pričesko in v hlačah, je povsem druga ženska od dolgolase ministrice v oblekah, ki smo jo vajeni iz sej. Sicer pa je ministrica zelo skrivnostna glede tega, kaj bo počela po koncu mandata, saj je naši novinarki povedala le to, da na tovrstna vprašanja ne želi odgovarjati.

Komentarjev 12
  • lidia 11:05 01.september 2018.

    Ne vem zakaj vedno tako grdo gleda????se kar ustrašiš!!

  • borut08 19:35 31.avgust 2018.

    Pa nic ni spravila policije v red,da ne bodo scitili lopovov in preganjal oz.se okvarjali z postenimi ljudmi jih teroriziral in unicevali zivljenje v korist poskumunisticne mafijsle Slo.Iz lastnih izkusenj lahko povem,ko sem nekega lopova grdo pogledu sm dobil poloznico ...prikaži več ces,da ga zalim,ko sem pa zelel sam podato ovadbo na PUCelje v neki zadevi pa jo niso hoteli sprejeti oz.so jo sele po pritozbi na MNZ.Za koga torej delajo in koga scitijo,mafijsko drzavo??

  • Avatar Leon
    Leon 14:20 31.avgust 2018.

    Ministrica Žnidar ob koncu mandata ni več to, kar je bila...........kakšna pa je bila pred ministrovanjem,če zanemarimo nekaj kilogramov žive teže ? Odvetnica ,zagovornica balkanskih bojevnikov ! Odvetniki so hudičevi vajenci ,odvetnice pa vajenke ,ki delujejo po sistemu debele denarnice .

Sorodne novice