Magazin > VIP
9157 ogledov

Foto: Noemi (Exatlon) po ločitvi v objemu nove ljubezni

Noemi Jae Instagram
Nepričakovano.

Resničnostna zvezdnica (Bar, Exatlon) in model Noemi Jae je na Insta gramu objavila romantično fotografijo, za zurnal24.si pa povedala, da ima novo ljubezen. Po burni prejšnji zvezi, Noemi se je namreč leta 2020 poročila in hitro ugotovila, da njen zakon nima prihodnosti, zato sta se s soprogom lansko leto tudi uradno ločila, je spet srečna v ljubezni. 

"Nove ljubezni nisem iskala, bila sem povsem v redu sama s sabo. A v življenju je po navadi tako, da te doleti, ko najmanj pričakuješ. Spoznala sva se preko skupnih prijateljev in sva še zelo sveža, par sva namreč šele dva meseca," je Noemi povedala o novem izbrancu, ki sicer prihaja iz Dominikanske republike, a že pet let živi in dela v sosednji Italiji. "Zelo sva se ujela, saj imava veliko skupnih interesov," je še povedala simpatična Primorka.

Noemi pa Dominikanska republika ni tuja, saj je ravno tam lansko jesen osvajala poligone Exatlona, ko se ji verjetno še sanjalo ni, da bo osvojila tudi Dominikanca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noemi Jae (@noemijaerose)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice