Magazin > VIP
26 ogledov

Gabriel strelja nazaj

Gabriel, ki se je videval s Kim Kardashian, z Nahlo na igrišču. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Vojna med lepima nekdanjima ljubimcema, Halle Berry in Gabrielom Aubryjem, postaja vedno bolj umazana.

Aubryjevi odvetniki so izjavo igralke Halle Berry, da jo skrbijo Aubryjeve starševske sposobnosti, označili za "neodgovorno". "Gabriel je razočaran, da ga je Halle v javnosti obrekovala. Poleg tega ne želi biti del njenega spora, ki je nastal zaradi odpovedi sodelovanja pri filmu New Year’s Eve. Gabriel težav ne namerava reševati prek medijev, saj meni, da bi s tem škodila njuni hčerki Nahli. Gabriel je skrben oče," pravijo manekenovi zagovorniki in dodajajo, da se bo Aubry boril za svoje očetovske pravice.

Medtem se je oglasila tudi druga stran, ki trdi, da je za konec zveze kriv Aubry, ker se ni mogel sprijazniti z igralkino strmo kariero. Aubryjevi prijatelji pa so povedali, da Halle Nahlo uporablja kot izsiljevalsko sredstvo. "Težave so se začele lani, ko se je Gabriel videval z zvezdnico nekega resničnostnega šova. Halle je znorela in mu postavila ultimat – dekle ali Nahla. Ugodil ji je in se z dekletom razšel. Da pa se kaj takšnega ne bi več zgodilo, je sprožil postopke, da bi si zagotovil očetovske pravice. Gabriel bi za Nahlo storil vse. Ljubi jo bolj kot svoje življenje in vse bo naredil, da bo varna in srečna," so povedali manekenovi prijatelji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.