Magazin > VIP
184 ogledov

Gačo izžvižgal homofobno misico

Milan Gačanovič Anže Petkovšek
Modni oblikovalec Milan Gačanovič je poskrbel za popestritev izbora Miss Earth Slovenije, s tem ko je izžvižgal odgovor ene izmed tekmovalk.

Nedavni izbor za Miss Earth Slovenije je poleg odlične izvedbe poskrbel tudi za sočen in nepričakovan dogodek.

Dekleta, ki so se uvrstila v polfinalni izbor, so bila deležna kratkih vprašanj s strani voditeljice Jerneje Podbevšek Zhembrovskyy. Vse lepo in prav, vendar se je zataknilo pri vprašanju, ki ga je voditeljica zastavila superfinalistki Moniki Erjavec. Vprašanje se je namreč glasilo, ali podpira zakon, da bodo imeli istospolni partnerji možnost posvojitve otroka. Monika je glasno in jasno povedala, da se z zakonom ne strinja in bila deležna številnih žvižgov s strani občinstva.

Najbolj glasen je bil oblikovalec Milan Gačanovič, ki nam je po prireditvi zaupal: "Mislim, da kaj takega lahko izjavi samo človek, ki je zelo ozek v glavi. Žalostno je, da se kaj takega dogaja v Sloveniji in po Evropi, da taki ljudje, kot je ona, sploh obstajajo. Sicer je dobro, da se o teh stvareh javno govori, vendar če je nekdo tako omejen in ima konjske plašnice na glavi, potem je najbolje, da se skrije v najtemnejšo luknjo in naj tam ostane."

Komentarjev 43
  • principiumnovum 22:01 24.september 2011.

    Daj ne piši ne umnosti. Večina jih je neizobraženih ali pa v eldeesu.

  • ecco 16:39 18.september 2011.

    Geje imate za perverzne, sami pa tako razmišljate. Kako že pravijo "Samo svinja sanja svinjsko!"

  • principiumnovum 11:14 18.september 2011.

    Mogoče bi kakšne star sprijen pacek, ki je žvižgal iz publike, sam želel posvojiti otroka, da bi potem nad ubogim revežem prakticiral bolno kulturo iz baričevičeve garaže.