Magazin > VIP
5453 ogledov

Grdi komentarji: Indira Ekić mora zagovarjati fanta

indira ekić Instagram
Nekateri menijo, da je "kovačeva kobila bosa".

Vplivnico in umetnico ličenja Indiro Ekić ter njenega fanta, osebnega trenerja Matica Kolenca, gledalci trenutno spremljajo v resničnostnem šovu Super par na Pop TV. Poleg različnih nalog pa seveda v šovu spremljamo tudi drame, ki se dogajajo med pari. Kot je znano, sta bila nekaterim sotekmovalcem velik trn v peti Mike in Nataša, ki sta šov že zapustila. Nesoglasja sta imeli tudi Indira in Nataša, slednja je namreč prepričana, da Indirini kilogrami izvirajo iz strahu. Kaj se je zgodilo, preverite TUKAJ.

Indira pa je dogodek komentirala tudi na Instagramu in se med drugim postavila v bran svojemu fantu Maticu. Nekateri so namreč prepričani, da bi Matic kot osebni trener lahko poskrbel tudi za svoje dekle. "A veste, da je bil eden izmed razlogov, da greva v šov, tudi ta, da vidite, da smo ženske z oblinami normalne ženske z značajem in nam ni težava obleči kratkih hlač in še povrhu vsega imeti postavnega fanta, ki je osebni trener. In to ne pomeni, da je Matic slab trener, moj Matic je najboljši osebni trener in je lahko vzor vsem moškim, kako se ženske sprejema, spoštuje, obožuje in brezpogojno ljubi. Lepota nima veze z lepoto, če veste, kaj mislim," je Indira pojasnila na Instagramu. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • dd 10:06 19.april 2023.

    Mislim, da je Indira v svoji podzavesti zelo obremenjena s svojo kilažo in postavo, sicer ne bi imela v mislih, da se mora stalno nekaj dokazovati. Želim ji, da bi sprejela kar je, in živela v miru.

  • Avatar pantani
    pantani 09:30 19.april 2023.

    Samo za IDIOTE!!!

Sorodne novice