Magazin > VIP
66393 ogledov

Tega POP TV ni pokazal: To je znana Slovenka rekla o postavi Indire Ekić

indira, super par, eva Voyo
Je šla predaleč?

Šova Super par je konec za Mika in Natašo, ki od ostalih parov nista dobila niti enega glasu podpore. Na stolu sta bila z Žanet in Timijem.

Še pred zadnjim izzivom, na katerem sta se najslabše odrezala, je Nataša izjavila, da bi v šovu z lahkoto ostala še pet mesecev. "Ugotovila sem, da mi zelo ustrezajo ljudje, zelo so mi všeč, vidim, da sem človek, ki se zna prilagajati, da sem človek, ki ga nič več ne moti," je dodala.

Zelo pa je motila druge, še zlasti Marka in tudi Indiro. Njo je Nataša s svojimi izjavami kar malo užalila. "Jaz sprejemam, kar ti delaš, ti pa sprejmi mene," je pogovor z Evo začela Indira in sotekmovalki zaupala, da ji je Nataša rekla, da jo je določenih stvari strah, ker ima veliko maščobe. "Vtika se v mojo postavo. Bolj, kot ji govorim, da sem zadovoljna s postavo, da mi nič ne manjka, da mi več pomeni energija in kako se počutiš v telesu, bolj vztrajno mi govori, da je vse narobe z mano. In s postavo in s hormoni in ne vem kaj ...Jaz to razumem, a tega ne bi nikoli nekomu drugemu govorila. Če si tak in zadovoljen, hvala bogu," meni Indira.

Eva ji je odvrnila, da poznam filozofijo, da se vsak strah pozna na telesu. "A izbrati moraš, kako to poveš, poleg tega niso vsi na to pripravljeni. Človek mora biti to informacijo pripravljen slišati. Nekdo ti je ne more vsiliti. To lahko izpade zelo žaljivo."

Indira je na Instagramu pojasnila, da v oddaji niso pokazali, kaj točno ji je rekla Nataša in zakaj, sta se z Evo o tem spolh pogovarjali. "Ne vem, zakaj tole sploh pišem in izgubljam čas in energijo. Ampak enostavno čutim potrebo, da tole napišem. Ko si enkrat v resničnostnem šovu, moraš za vsako situacijo podati izjavo, zakaj tole, kako tole, kaj si misliš o tem itd. In potem pride montaža, nekatere izjave dajo not, druge ne. Si lutkica in ustvarjalci šova te prikažejo tako, kot oni hočejo. V današnjem delu sta Mike in Nataša prikazana prav lepo, medtem ko so izjave in pogovori med mano in Evo izpadli povsem nejasni in nepotrebni. In glej ga zlomka, ključni del so izrezali ven, ko mi Nataša reče, da se bojim višine in vsega ostalega zato, ker se strah nabira v maščobi. Z Evico sva v pogovoru samo komentirali to izjavo," je med drugim na Instagramu razložila Indira in povedala, da se v svoji koži počuti odlično in obožuje svoje obline. 

 

Komentarjev 4
  • GarBollo001 01:28 19.april 2023.

    Auu, kaj vse je lahko novica!? Koliko sem jih že jaz užalil ali pa če je bila potreba po pošiljanju v predzačetno stanje ( ve se kam), pa nihče ni vedel za to, ker pač niso bili vpivneži na svojem ...prikaži več kvazi cirkusu, ampak ko gledam te kvazi osebnosti, mislim da so si tisti "navadni ljudje" zaslužili lepši tretma kot....,pa saj veste kdo in kdo vse. Včasih je bilo take ljudi celo malo sram, danes pa so skozi t.i. "družbena?"omrežja ravno bebci popularni. " Koliko sledilcev in koliko všečkov bom dobil

  • Ender3 15:00 18.april 2023.

    Indira daj nalij jim čistega vina. !!

  • evelux 09:29 18.april 2023.

    Postavna ????? nekdo rabi nova očala....