Magazin > VIP
12544 ogledov

Tako Natašo (Super par) dojema okolica: "Vsi so v šoku, ko slišijo, kaj govori"

super par Voyo
Ta par je z eno nogo zunaj.

Kandidata šova Super par, Mike in Nataša, sta se v šovu zamerila predvsem Katarini in Marku. Še zlasti Marku ... Njega je najprej zmotila ta Natašina izjava, vsi pa so bili dan pozneje šokirani nad njenim obnašanjem med igro. Mike jo je moral celo javno braniti

Nejevolja je nastala tudi po novi razdelitvi sob. Čast je kot najboljšemu paru pripadla Miku in Nataši, ki sta se za to priložnost lepo uredila in za vsak par pripravila zgodbico. Marku to nikakor ni bilo všeč. "To bi lahko bolj elegantno izpeljala in se pogovorila s sotekmovalci ter vprašala, kje želijo spati. Ne pa da dobiš moč in boš pokazal svoj obraz," je bil razočaran nad njunim nastopom.

Mike je sicer takoj povedal, da njun namen ni bilo jeziti Marka. "Malo sva hotela narediti dramo, da bi bilo bolj zanimivo, zato sva malo izzivala s to otroško sobo, čeprav sva vedela, da je ne bova nikomur dala."

Marko je pozneje pristopil k Nataši in vprašal: "Kako to, da sta se odločila za tako dramatično predstavitev? Zdi se mi, kot bi šlo za psihično izzivanje. Mislim, da smo že dovolj pod stresom zaradi testov in se ne rabimo med sabo ..." Nataša mu je zagotovila, da ni hotela narediti drame, v kamero pa dejala, da jo je s tem vprašanjem presenetil, saj na to niti pomislila ni. "Tega sva imela v življenju veliko. Vsak, ki se je tako šalil z nama, je res nasrkal. Raje si rečem: ljubim te," je danes njena mantra.

Nataša je Marka poskušala pomiriti, da se bo lahko izkazal, ko bosta s Katarino super par. "Jaz se ne bom izkazal tako, da se bom nad ljudmi izživljal, ko mi bo nekdo dal moč," ji je odvrnil.

"Ona ne razume, da s svojimi izjavami povzroči to, da je ljudje res ne morejo več prenašati v svoji bližini. Hotela sem ji narediti uslugo, a sem si premislila. Naj bo, kar bo, naj govori, kar govori. Tako ali tako so vsi v šoku, ko slišijo, kaj govori," pa je sotekmovalko pokomentirala Katarina. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • branko98 18:47 17.april 2023.

    Natasa in Mijk sta prepotentna, da je groza. Ona je orl vsi ostali pa račke. Budalo

  • Pierre 12:15 17.april 2023.

    Kdo gleda te ''šove'' ????? Verjetno psihoterapevti in psihiatri, da zberejo gradivo za svoje prispevke....