Magazin > VIP
24731 ogledov

Hčerka Bena Afflecka na pogrebu razkrila svoje novo ime in videz

seraphina affleck Profimedia
Drugi hčerki igralcev Bena Afflecka in Jennifer Garner je sedaj tako ime!

seraphina affleck | Avtor: Christ Church United Methodist Christ Church United Methodist
Igralcema Benu Afflecku in Jennifer Garner so se v zakonu, ki je trajal 13 let, rodili trije otroci: Violet (18), Seraphina (15) in Sam (12). Seraphina pa je, kot kaže, sprejela pomembno odločitev. Na pogrebu svojega dedka je družini sporočila, da želi, da jo naslavljajo z moškim imenom.

Jennifer je očeta Williama izgubila 30. marca, k večnemu počitku pa so ga položili 6. aprila. Med govorci na pogrebu je bila tudi 15-letnica, ki se je takrat prvič javno predstavila z novim imenom. "Živijo, moje ime je Fin Affleck," je dejala.

Jen in Ben Fina pri tej odločitvi zagotovo podpirata. Zvezdnica je že pred časom povedala, da si želi, da bi njeni otroci odkrito izražali svojo spolno identiteto in spolno usmerjenost. "Kar zadeva moje otroke, ki odraščajo v svetu, ki je drugačen od sveta, v katerem je odraščala generacija pred njimi. Moji otroci odraščajo in govorijo: 'Ne vem, ali se bom nekoč poročil z moškim, žensko. Vse je odprto ... Spolnih normativov se ne slavi več tako kot včasih," je dejala.

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:08 10.april 2024.

    Ne vem no, a je to zdaj malo moda, da se kar tej spoli menjajo in nastajajo novi.