Magazin > VIP
38 ogledov

Hišo slavnih zapustil Maki

Hišo je zapustil Maki. (Foto: Jure Makovec / mediaspeed.net) Žurnal24 main
Po osmih tednih je hišo Big Brother zapustil Maki. Za glavno nagrado se tako poteguje še pet tekmovalcev.

Potem ko so v ponedeljek stanovalci nominirali Sandro in Makija, so gledalci izglasovali, da se iz hiše slavnih izseli Maki. Sandro so sostanovalci nominirali, ker menijo, da je preveč konfliktna, občutljiva, trmasta in igra vlogo žrtve. Maki je po njihovem neodkrit in nepredvidljiv.

Maja: “Nominacija je bila upravičena”
Maki je na začetku oddaje dejal, da bo, če zmaga, del svoje nagrade podaril društvom, ki se bojijo proti nasilju nad ženskami. V studiu sta ga zagovarjala njegovo dekle Maja Prašnikar in starejši brat Klemen. Maja je povedala, da je bila Makijeva nominacija upravičena, saj v hiši res “igra neko igro, ki je niti sama ne razume” in da je v resničnem življenju popolnoma drugačen. Maja in komentator Goran Breščanski sta razpravljala tudi o dogodkih na Kmetiji, kjer naj bi se domnevno zapletla in zaradi česar Maki ne prenese Gorana. Sicer sta Maja in Goran priznala, da sta se v Kmetiji "hecala, da nekaj imata", vendar pa je Maki to vzel preveč resno.

Sandrine solze zlagane
Sandrini najboljši prijateljici sta o Sandri povedali, da je vedno pripravljena pomagati ter priznali, da sta tudi sami presenečeni, da je bila zadnji teden tako občutljiva. Komentatorji so dejali, da so Sandrine solze zlagane, da preveč analizira svoje sostanovalce in da v zunanjem svetu nikoli ne bi pogledala Miša. Sandrin sanjski moški bi moral biti razgledan, izobražen in postaven, sta povedali Sandrini prijateljici, ki dvomita, da bi lahko Sandra in Mišo postala par.

Big Brother se je odločil, da so stanovalci v tedenski nalogi uspešno odigrali partijo pokra in tako ohranili 105 tisoč evrov. Stanovalci so si za ta teden prislužili za 70 evrov kazni, v trgovini lahko torej ta teden zapravijo samo 35 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.