Magazin > VIP
72 ogledov

Hollywood se spominja velikega igralca

robin williams Profimedias
"Bil je oče, o katerem sem sanjala,“ je o pokojnem Robinu Williamsu povedala igralka Sarah Michelle Gellar. Na njegovo smrt se je odzvalo še mnogo drugih slavnih. Zbrali smo nekaj odzivov.

Gellarjeva je z Williamsom igrala v seriji The Crazy Ones. "Moje življenje je boljše, ker sem poznala Robina Williamsa,“ je dejala Gellarjeva in dodala, da je bil tudi odličen šef in je od njega črpala navdih. "Bil je oče, o katerem sem sanjala. /.../ Vsak dan ga bom pogrešala, vem pa, da bo spomin nanj živel naprej. Njegovi družini se zahvaljujem, ker nam je dovolila, da smo ga spoznali in da smo lahko videli, kako so ga osrečevali.“

Tudi več drugi igralčevih sodelavcev je povedalo, da je bil Williams izredno prijazen do ekipe. "Cenil je delo drugih. Bil je prvi, ki je pohvalil delo Sarah in Jimmyja Wolka. Trudil se je biti del ekipe. Kdo še počne to? Če si Robin, ti tega ni treba početi,“ je povedal član ekipe The Crazy Ones.

Oglasil se je tudi komik Steve Martin. "Izguba Robina Williamsa me je šokirala. Velik človek, talent, soigralec in iskrena duša,“ je zapisal na Twitterju.

"Bil si najboljši. Bil si moje heroj,“ se je na igralca spomnil Joel McHale, Lance Armstrong pa je na Twitterju napisal: "Počivaj v miru, Robin. Vedno se bom spominjal, kako dober prijatelj si bil. Rad te imam in zelo te bom pogrešal.“

Mandy Moore pa pravi, da je počaščena, da je lahko delala s tako "čudovitim moškim“. Evan Rachel Wood je objavila sliko iz risanke Aladin (Williams je duhu v risanki posodil glas, op. a.) in ob njej zapisala: "Duhec. Svoboden si.“

Šokirana je bila tudi Kelly Clarkson. "Bil je izjemno talentiran in neverjetno prijazen. Kako žalostno.“

"Robin je svet nasmejal in jih prisil v mišljenje. Tega se bom vedno spominjal in častil. Velik človek, umetnik in prijatelj. Ne morem povedati, kako ga bom pogrešal,“ pa je zapisal Kevin Spacey.

Lea Michele pa pravi, da ji je vest strla srce. "Hvala, da si svetu poklonil toliko smeha in veselja,“ se mu je še zahvalila.

Predsednik Barack Obama pa je igralca označil za enkratnega. "Robin Williams je bil letalec, duh, varuška, profesor, Peter Pan in še marsikaj. A bil je tudi enkraten. V naša življenja je vstopil kot vesoljec in se na koncu dotaknil vsakega kotička človeške duše. Nasmejal nas je. Spravljal nas je v jok. Svoj talent je radodarno razdajal tistim, ki so ga najbolj potrebovali – našim vojakom v tujini, marginaliziranim na naših ulicah,“ je Obama zapisal v izjavi za javnost in družini izrekel sožalje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.