Magazin > VIP
12979 ogledov

Indiri Ekić prekipelo: "Vsega imam poln kur**"

Indira Ekić Instagram
Popustila pritiskom ...

Resničnostna zvezdnica in spletna vplivnica Indira Ekić je danes na Instagramu spregovorila o temi, ki se jo vplivneži sicer na široko izogibajo. To je: cepiti se ali ne cepiti se? Povedala je, da se s fantom Maticem zaradi osebnih razlogov nista cepila, sta se pa redno, vsak drugi dan, testirala. A ko je danes zjutraj želela v telovadnico, je ostala pred vrati, saj je tokrat pozabila na testiranje in PCT pogoj.

Zato ji je prekipelo in odločila se je za cepljenje, da se bo lahko svobodno gibala. "Danes se grem cepit. Čisto zaradi živcev, ker imam vsega poln kur**," je povedala na Instagramu in dodala, da se ji sicer zdi bolj varno, da se redno testira, kot da se cepi, a je vseeno popustila pritiskom. 
 

Komentarjev 7
  • darja8 23:07 03.november 2021.

    Ne morem, da se prestanem smijat😂😂

  • darja8 23:04 03.november 2021.

    Bravo, vplivnicá In Dira. Mogoče nam pa uspe😄😄😄🙏🙏...v boju proti kovidu😂😂😂, pa v fitnes pridet😂😂😂

  • rd2dmk2 14:40 02.november 2021.

    tolk, da sedaj vsi veste. oseba se redno testira in skrbi za vsa priporočila, se gre cepit samo zato, ker človek nima več časa hodit na testiranja. tolk o zavesti o pravi odločitvi , pa tudi o represiji.. in čez ...prikaži večz mesec dni boste spet imeli enga v bolnici. ker ne bo zaščiten in ne bo imel časa, volje in želje se preverjat.

Sorodne novice