Magazin > VIP
24624 ogledov

Je Sandi Hribernik iz Poroke na prvi pogled končno našel ljubezen?

Sandi Hribernik POP TV
Sandi je razkril, kaj si misli o novi sezoni šova, in povedal, ali je našel svojo sanjsko žensko.

Sandi Hribernik, ki smo ga spoznali v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled, v katerem je skupno srečo iskal z ženo Kate Balon, je za Žurnal24 povedal, da letošnja sezona šova bolj spominja na humoristično oddajo kot pa na ljubezenski šov. “To niha med tragikomedijo in kriminalko,” je dodal Sandi, ki meni, da tokratni kandidati v resnici ne iščejo ljubezni, temveč samo slavo.

Ne vidim neke iskrene, čiste ljubezni. Sicer se to pokaže čez čas, zato mislim, da so ti pari muha enodnevnica. Tu so vsi zaradi slave. Ženske so nesrečne, želijo si celo menjave. To v prvi sezoni ni bilo možno,” je povedal Sandi, ki razočarano razkrije še, da je v prvi sezoni pokazal iskren namen, da se zaljubi, dobil pa ni nič. “Mogoče sem imel prevelika pričakovanja, vseeno pa me ti šovi resnično privlačijo,” je rekel Hribernik, ki je še dodal, da je v šovu pokazal, da je prizemljen, normalen in kar mu je najpomembnejše, da ni nikogar poniževal.

Sandi pravi, da je zaenkrat še samski. Želi si pošteno, iskreno in ljubeznivo žensko, ki ji denar ni prioriteta. Pokomentiral je še komentatorsko oddajo šova in povedal, da ne razume, zakaj ne komentira nekdo, ki je dejansko bil v šovu, in da komentatorji za tako vlogo niso primerni.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Grof 14:50 14.april 2024.

    Ni, je njegov vnuk, po vsej verjetnosti, samo da on ni Korošec ..

  • slavauk22 12:27 14.april 2024.

    ta na sliki je ender3