Magazin > VIP
69308 ogledov

Je to Tanja Žagar ali ima njen Miki novo?

Tanja Žagar Facebook
Neee, zamenjala je svoj zaščitni znak!

Že odkar je v najstniških letih začela svojo glasbeno kariero so zaščitni znak Tanje Žagar ognjeno rdeči lasje, ki se odlično ujemajo z njeno energično osebnostjo. A tokrat se je odločila za spremembo. Z njo je tako presenetila, da smo se že skoraj spraševali, ali ima njen Miki Šarac novo ali je to res Tanja. Tanja je svoje ognjene lase namreč zamenjala za svetle. Vam je všeč kot plavolaska?

V plavolasko in rjavolasko pa se je prelevila le za potrebe videospota za svojo novo skladbo C'est la vie, ki je pravi poletni plesni hit. O novi skladbi Tanja pravi: "To je ena tistih pesmi, ki imajo predpripravo za poslušanje v smislu, usedeš se v avto, spustiš šipe, gumb za glasnost naviješ skoraj do konca, potem pa samo še gas in na morje." Tanja pa zasebno še vedno ostaja zvesta svoji prepoznavni rdeči barvi las!

Čeprav je naša najbolj priljubljena pevka na odrih popolnoma predana občinstvu, pa podrobnosti iz zasebnega življenja ne razkriva prav pogosto. Izjemo je naredila nedavno in na družbenih omrežjih razkrila zgodbo, ob kateri se boste naježili. Povedala je namreč, da je bil njen prvorojenec Karlo skoraj "prerokovan" in se je rodil točno devet mesecev po tem ganljivem dogodku in to na petek 13. Več o tem TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Avatar Zoran
    StarMačk 19:06 23.junij 2023.

    Mislim, da bi bilo veliko bolj primerno vprašanje, kdaj bo Tanja dobila novega!?

  • Avatar pantani
    pantani 09:57 23.junij 2023.

    Ana H. Fetih poden novinarstva!!!

  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 09:36 23.junij 2023.

    najtežje mi je gledat te ostarele nastopače, ki ne morejo nehat... to je hočeš nočeš poklic za mlade ljudi, ne pa za neke babice in dedke...

Sorodne novice