Magazin > VIP
17135 ogledov

Tanja Žagar razkrila intimno zgodbo, ob kateri se boste naježili!

tanja žagar Instagram
Skoraj neverjetno ...

Čeprav naša najbolj priljubljena pevka Tanja Žagar podrobnosti iz zasebnega življenja ne razkriva prav pogosto, je na družbenih omrežjih razkrila zgodbo, ob kateri se boste naježili. Povedala je namreč, da je bil njen prvorojenec Karlo skoraj "prerokovan" in se je rodil točno devet mesecev po tem ganljivem dogodku in to na petek 13. 

"Ko sem pela zadnjo pesem in počasi odhajala iz dvorane, pa se proti meni nagne starejša gospa, ki mi želi nekaj reči, zato se sklonim k njej. A nisem dobro slišala kar mi je povedala. Ko že odhajam naprej pa se ustavim in naredim nekaj korakov nazaj. Kot bi mi nek glas rekel, da moram slišat, kaj mi je želela povedat. Še enkrat počepnem in ji rečem: "Gospa oprostite, prosim povejte mi še enkrat, ker vas prej nisem slišala". Ona pa me nežno prime za roko in mi počasi, s čutečim, angelskim glasom reče: Tanja, ne pustite, da v življenju ostanete brez svojih otrok. V tistem hipu pogledam Mikija, ki je stal na koncu dvorane in nekaj trenutkov se samo nepremično gledava. Ko pridem v garderobo me takoj vpraša kaj mi je gospa rekla, da sem imela tako blažen pogled. Povem mu in on v hecu pravi: Ta gospa naju je sigurno začarala," se Tanja spominja tiste dneva.

"Čas teče dalje in oktobra 2017 se rodi najin Karlo. Nekega dne v naslednjem letu pa naju obišče prijateljica, s katero se zagovorimo pozno v noč. Med drugim nama pripoveduje tudi o reinkarnaciji, pa o višjih silah, o tem kako smo vsi povezani, pa o energijah, raznoraznih signalih, ki jih v življenju dobivamo, pa jih velikokrat ne zaznamo...predno se poslovimo pa nama reče: Le čakajta, bosta že videla o čem vama govorim. Odpraviva se spat, ko Miki vzklikne: Žagi!!! A se ti spomniš tistega nastopa, ko ti je gospa rekla, da ne pusti, da v življenju ostaneš brez svojih otrok? Jaz pravim: Seveda se spomnim. Tega nikoli ne bom pozabila. Pa pravi Miki: A pa ti veš kdaj je bil ta nastop? Povem mu, da januarja 2017. Pa nadaljuje: A pa veš kateri datum je to bil? Povem mu, da tega pa ne vem, nakar mi reče, da je to bil 13.1. In ne le to! Da je to bil PETEK 13.1.2017. Naš Karlo pa je prišel na svet v PETEK 13.10.2017. Natanko 9 mesecev zatem. Vsakič znova, ko komu pripovedujem to zgodbo sem naježena od glave do pet in nič drugače ni zdaj, ko vam to pišem. Lepe, navdihujoče, ganljive zgodbe je treba deliti, saj se tako med nami pretaka tista dobra energija, ki dela življenje lepše," je svojo prelepo zgodbo zaključila Tanja. 

Komentarjev 3
  • Pierre 12:26 23.junij 2023.

    Nabrisal jo je Sveti Duh, ampak a ni Saška najbolj priljubljena????? Za bruhat članek...

  • gregor96 12:30 16.januar 2023.

    nisem čist dobro razumel, a jo je Miki nabrisal ali višja sila???

  • Avatar pantani
    pantani 11:32 16.januar 2023.

    "Čeprav naša najbolj priljubljena pevka Tanja Žagar" WTF?!!!

Sorodne novice