Magazin > VIP
60744 ogledov

Na tako prikupen način je Tanja Žagar potrdila govorice

tanja žagar, miki šarac Mediaspeed
Pokazala je svoj trebušček.

tanja žagar | Avtor: Facebook Facebook
V začetku januarja je odjeknila vest, da naša priljubljena pevka Tanja Žagar pričakuje drugega otroka. Mediji potrditve takrat nismo dobili, saj se niti Tanja niti njen partner Miki Šarac na klice nista odzvala. A govorica, da se bo malemu Karlu, ki je star že tri leta, kmalu pridružil bratec ali sestrica, držijo,

Tanja je namreč objavila fotografijo svojega nosečniškega trebuščka. "Danes pa je pravi čas, ko vam pozdravčke in veliko dobre volje pošiljava v dvoje. In tudi to malo srčece, ki raste v meni, je razlog, zakaj kljub vsemu v lanskem letu meni bilo lepo je. Zdaj si pri nas neskončno poletja želimo, da našega Karla z bratcem ali sestrico razveselimo," je zapisala ob posnetku.

Čestitamo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

 

Komentarjev 4
  • pika36 20:07 26.februar 2021.

    Lepa novica. Vse dobro vsem.

  • luka65 17:31 26.februar 2021.

    Miki plagijatorski balkanezer še eni glupači plačuje za penetracije z osivelim bingljem s plagijati in obljubami o karieri! Beda od človeka, oba!

  • Majazmaja 10:20 26.februar 2021.

    Imela sem jo možnost spoznati, ko smo bili na faksu. Prijazna, simpatična, luštna, skratka zelo, zelo prijetna oseba. Dobra pianistka. Ampak glas je pa grozen. In komadi tudi. Žal.