Magazin > VIP
24 ogledov

Jen postavila svoj denar na kocko

Justin Theroux Jennifer Aniston FameFlynet
Jennifer Aniston je menda tako prepričana, da bo zakon z Justinom Therouxom uspel, da noče sestaviti predporočne pogodbe, ki bi zaščitila njeno večmilijonsko premoženje.

Čeprav je Jennifer vredna kar 150 milijonov dolarjev (približno 114 milijonov evrov), se je odločila, da z zaročencem Justinom Therouxom ne bosta podpisala predporočne pogodbe. V primeru ločitve bo Justin tako lahko dobil kar nekaj njenih milijonov. "Jen je trdo odločena, da ne bosta imela predporočne pogodbe. Pravi, da je izbrala ljubezen in ne denarja," je izdal vir. "Sliši se lepo, a njeni prijatelji so zaskrbljeni, da bo nekoč obžalovala to odločitev," je še dodal. "Nihče ne dvomi, da gre za pravo ljubezen, a mnogim se zdi neumno, da tako tvega."

Justin pa si po drugi strani želi, da bi podpisala pogodbo, saj noče, da bi ljudje mislili, da je z njo samo zaradi denarja. "Sam ima dovolj denarja in se ne obremenjuje z njenim premoženjem. Justin ji je tudi dal vedeti, da od nje ne bo zahteval niti centa, če se ločita," je povedal njegov prijatelj. No, vsekakor upamo, da jima bo uspelo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.