Magazin > VIP
6837 ogledov

Jennie Garth po smrti Perryja tarča kritikov

Jennie Garth Profimedias
Jennie Garth (46), najbolj znana po vlogi Kelly iz serije Beverly Hills, 90210 se je znašla na tarči oboževalcev preminulega igralca Luka Perryja.

Minil je teden dni od smrti Luka Perryja, priljubljenega igralca iz nekdaj mega popularne najstniške serije Beverly Hills, 90210, njegovo dekle v nanizanki Kelly, v resničnem življenju Jennie Garth, pa se na družbenih omrežjih še ni odzvala s sporočilom preminulemu igralcu, ki ga je zadela možganska kap.

Luke Perry Magazin Luke Perry: Tako drzno ga je osvajala njegova žena

Po nekaj dneh molka je zvezdnica serije objavila zgolj fotografijo, a ne v namen počastitve Perryja, ampak fotografijo svojih treh otrok: Luce (21), Lole (16) in Fione (12). "Te ženske" je napisala v opisu fotografije, ki jo je všečkalo več kot 70 tisoč ljudi. Že po nekaj minutah objave pa so fotografijo z negativnimi komentarji preplavili oboževalci serije Beverly Hills.

jason priestley, luke perry besede, ki lomijo srca Magazin Smrt Luka Perryja: Na te besede je svet čakal luke perry revica ... Magazin Luke Perry: Prvič po smrti se je oglasila njegova hči

Ogorčeni nad priljubljeno Kelly

"Le tebi ni bilo do Perryja. Vseskozi sem spremljal tvoj profil, da bi videl, kaj boš objavila, na koncu pa objaviš fotografijo, ki ni primerna trenutku. Sram naj te bo, Jennie," je le en od številnih komentarjev, ki jih je na svoj profil dobila igralka. To je bil vzrok, da se je Garthova le oglasila in pojasnila, zakaj ni objavila fotografije oziroma sporočila pokojnemu Perryju.

Luke Perry | Avtor: Epa Epa

"Pozdrav vsem. Fotografija mojih deklet je simbolna. Odločila sem jo objaviti na dan žena. Dolgo sem potrebovala, da sem sploh kaj želela objaviti. Razmišljala sem o tem, kaj bi moj dobri prijatelj želel. Njegovi otroci so bili njegovo življenje. Ne me obsojati in žaliti," je zapisala Garthova in dodala, da je bilo Perryju, kakor dobro ga je poznala, povsem vseeno za družabna omrežja.

luke perry Magazin Smrt Luka Perryja: Mnogi začudeni nad odzivom Jasona Priestlyja

Usodna možganska kap

Spomnimo, televizijski zvezdnik Luke Perry, najbolj znan po vlogi Dylana iz kultne serije Beverly Hills, 90210, je umrl pred tednom dni za posledicami možganske kapi. V trenutku usmrti je bil obkrožen z najbližjimi, sinom Jackom in hčerko Sophie, zaročenko Wendy Madison Bauer, nekdanjo ženo Minnie Sharp, mamo Ann Bennett, očetom Stevom Bennettom, bratom Tomom Perryjem, sestro Amy Coder in ostalimi bližnjimi prijatelji.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.