Magazin > VIP
168 ogledov

Jennifer Aniston varala Brada Pitta

matt leblanc, jennifer aniston
1/3
Profimedias
Jennifer Aniston naj bi med snemanjem serije Prijatelji s soigralcem Mattom Le Blancom varala svojega moža Brada Pitta.

Ko je Brad Pitt Jennifer zapustil zaradi Angeline Jolie, ki jo je spoznal med snemanjem filma Gospod in gospa Smith, je z Anistonovo sočustvoval ves svet. Vsega je bila kriva Angie, kritizirali pa so tudi Brada. Če gre verjeti Petru LeBlancu, očetu Matta LeBlanca, pa je bila Jen tista, ki je prva skočila čez plot, in to z njegovim sinom.

"Dobro sta se razumela. Ljubimkala sta v slačilnicah. To mi je povedal Matt. V tistem času je bila poročena s Pittom,“ je tabloidu National Enquirer razkril Peter LeBlanc in še povedal, da je njegovemu sinu v tistem času slava stopila v glavo in da je imel hude težave z alkoholom.

Ali Mattov oče govori resnico? Leta 2004, ko je bila Jennifer še poročena, so se pojavile fotografije, ki jih lahko vidite v zgornji galeriji. Igralca so ujeli pred restavracijo Pane e vino v Los Angelesu. Pozdravila sta se s poljubom na usta in dolgim objemom.

Anistonova je govorice zanikala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.