Magazin > VIP
10521 ogledov

Jennifer Aniston zaradi teh izjav popljuvali

jennifer aniston Profimedia
Ljubljenka Amerike takšnega odziva ni vajena ...

Jennifer Aniston je zaslovela s serijo Prijatelji in že desetletja velja za eno najbolj priljubljenih igralk sveta. Pravijo ji tudi "ljubljenka Amerike", saj se je drži sloves prijazne in vedno nasmejane zvezdnice, ki rada pokaže svoj smisel za humor. A Jen zna biti tudi kritična. Ko se je v pogovoru za Variety lotila starlet, kot je Paris Hilton, ki so zaslovele zaradi interneta, pa je stopila na mino ...

53-letnica je izjavila, da je splet kriv za novo obliko slave. "Ta stvar, da ljudje postanejo slavni s tem, da v bistvu ne delajo ničesar ... Paris Hilton, Monica Lewinsky in drugi ...," je povedala in dodala: "Vesela sem, da smo to industrijo okusili, še preden se je razvila v to, kar je danes. Danes je drugače - več kanalov, več ljudi. Slaven si zaradi TikToka, YouTuba, Instagrama. Kot bi razvrednotili delo igralcev."

Komentarji na Parisin in Monicin račun so hitro naleteli na kritike. Uporabniki Twitterja so Aniston spomnili, da se je rodila v igralsko družino in je učbeniški primer nepotizma. 

"Paris Hilton, Jennifer Aniston in večina drugih zvezdnikov tistega časa so otroci nepotizma. In so še vedno," je zapisala komentatorka, nekdo drug pa je pikro dodal: "Tako kot Jennifer pogrešam čase, ko so lahko zasloveli le bogati in privilegirani ljudje." Nekateri so igralki kar naravnost povedali, da v njihovih očeh ni prav talentirana ... "Do vloge, od katere še danes dobro služi, je prišla le zato, ker je imela pametne starše" in "Od začetka svoje kariere igraš iste like - sebe. Če ob tebi ne bi bilo nadarjenih soigralcev, te že lep čas ne bi bilo več na sceni", sta le dva komentarja, ki bosta zvezdnico zagotovo zbodla. 

Komentarjev 1
  • Tara_Farrell 16:44 16.junij 2022.

    Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala 18.537 $ od tega lahkega in preprostega dela. To je neverjetno in dobički so neverjetni. ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦