Magazin > VIP
4784 ogledov

Justin se ni želel poročiti z Anistonovo

justin theroux
Imel je pomisleke.

Justin Theroux bi moral nastopiti v pogovorni oddaji The Late Show with Stephen Colbert, a je prihod v zadnjem hipu odpovedal. Igralec se je verjetno zbal, da mu bo voditelj postavljaj neprijetna vprašanja o ločitvi od Jennifer Aniston. Da se razhajata, je zvezdniški par razglasil 15. februarja. Kot sta povedala, sta se razšla že lani.

Danes se je sicer razvedelo tudi, da je Justin že nekaj časa živel v hišici za goste. "Ko je bil Justin v Los Angelesu pri Jennifer, je večino časa preživel v hiši za goste, ki se nahaja ob vili,“ je povedal vir.

Govori se sicer tudi, da je imel par že pred poroko pred dvema letoma težave, in sicer zaradi ločenih domov. Jennifer živi v Los Angelesu, Justin pa v New Yorku. "Že pred poroko je imel pomisleke, ker se nista mogla dogovorita, kje bosta živela. Justin je bil močno zaljubljen v Jen, a poroka je zanj predstavljala le kos papirja,“ je povedal vir in dodal, da si je poroke želela Jennifer, ker se je javnost ves čas spraševala, ali bo kdaj našla srečo. Justin je v poroko privolil, ker je ni želel izgubiti.


Jennifer Aniston Ločitev hotel on Magazin Jennifer Aniston ni takšna, kot se zdi
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.