Magazin > VIP
10171 ogledov

Kaj pravite na vzgojni prijem pevke Natalije Kolšek?

natalija kolšek Planet TV
Medtem ko večina staršev kot sokol preži na neprimerne besede otrok, ima Natalija drugačno mišljenje ...

Priljubljena pevka Natalija Kolšek je sodelovala v oddaji Kolo sreče, ki jo predvajajo na Planet TV. Voditelj Klemen Bučan je slišal, da Natalija svojim otrokom dovoljuje nekaj, čemur starši sicer ostro nasprotujejo ...

"Natalija, ti imaš poseben način vzgoje. Mene kot očeta zanima, kako to deluje. Menda dovoliš, če se tako izrazimo, da dajo negativno energijo iz sebe skozi besede, če je treba," ga je zanimalo. "Skozi vse ... Takrat, ko je priložnost ali primeren prostor. Sem mnenja, da je treba otroke od malega učiti, da morajo svoja čustva izraziti. Pa ne le negativna. Ko pridejo iz šole, so po navadi negativna. V šoli so pravila, držati se je treba nazaj, ko pridejo domov v varno zavetje družine in je mami pripravljena ... Nato jim pustim, da ... Ne morem uporabiti takega izraza, ker lahko uporabijo tudi besede, ki niso primerne. In to traja pol ure in se pomirijo in svet in karavana gresta dalje. Vsa čustva je treba izraziti, nič ne smeš potlačiti," je razložila. 

 

 

Komentarjev 2
  • Pierre 12:28 20.december 2023.

    Vsak po svoje vzgaja otroke, ali jih skvari.... samo zato ker je ''slavna'' ni treba upoštevati njenih ''prijemov''.

  • Pepe007 09:22 20.december 2023.

    Nič posebnega. Mislim, da se v večini družin doma obnašamo in izražamo drugače kot v javnosti. Če ima otrok nekaj v besednjaku, je to očitno nekje pobral in "obvlada". Doma ali drugje. Če mu to doma ostro prepovemo, bomo zelo ...prikaži več malo naredili, ker očitno se nekje tako izraža. Ni pa narobe, če ga stalno opozarjamo, da je nekaj neprimerno, ker bo imel v drugih okoljih manj problemov.