Magazin > VIP
3001 ogledov

Kakšna blamaža na Baftah!

Bafta Awards, nagrada bafta, bafte Profimedias
Kot zmagovalko za trenutek razglasili Carey Mulligan, namesto Kerry Condon.

Na podelitvi nagrad BAFTA so sinoči kot zmagovalko za najboljšo stransko igralko po pomoti prebrali ime igralke Carey Mulligan, namesto dejanske zmagovalke, Kerry Condon. Napaka se je zgodila, ko je gluhonemi igralec Troy Kotsur, ki je na lanski slovesnosti prejel nagrado za najboljšega stranskega igralca, skupaj s tolmačem znakovnega jezika predstavil nominirance. Ko so bili prikazani posnetki nastopov nominirancev, je tolmač prebral ime Mulliganove in vzklikal. Po nekaj sekundah je hitro rekel: "Kerry Condon ... Kerry Condon." Ni jasno, ali je bila napaka Kotsurjeva ali tolmačeva.

Condonova, ki je bila nominirana za svoj nastop v filmu The Banshees Of Inisherin, je hitro stopila na oder, da bi prejela nagrado. "O moj bog, resnično milijonkrat hvala. To mi veliko pomeni," je povedala občinstvu.

 Kotsurjev spodrsljaj je prejel nekaj neodobravanja, a se je hitro polegel, ko je Condonova stopila na oder. Njeno ime je bilo na zaslonu prikazano kot zmagovalno, zato jo je soigralec Colin Farrell spodbudil, naj brž odide po nagrado. Ker je prenos predvajan z zamikom, so spodrsljaj kasneje izrezali. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice