Magazin > VIP
48321 ogledov

Katarino Benček v Dubaju želeli nagnati s plaže za petičneže

Katarina Benček Instagram
V trenutku so jih obkrožili varnostniki …

Naša spletna vplivnica Katarina Benček se že skoraj mesec dni nahaja v Dubaju, kjer sta s partnerjem združila posel in dopust. Pred kratkim se ji je tam pridružila še najboljša prijateljica, ki pa je Katarino spravila v sila neprijeten položaj.

Kot je na Instagramu povedala Benčkova, so se odpravili na eno izmed najbolj petičnih plaž v Dubaju, ki se nahaja ob luksuznem hotelu Burj Al Arab, ki je v obliki jadra zaščitni znak tega mesta. Na to plažo smejo sicer le gostje hotela, a je Katarino prijateljica prepričala, da se je sama že večkrat odpravila tja in se pretvarjala, da je gostja hotela. No, tokrat ni šlo vse po načrtih in družbo je hitro obkrožila ekipa varnostnikov, ki so želeli vedeti, v katerem hotelu je druščina in številko njihove sobe.

Lahko bi jih nagnali, a se Katarina kot izkušena popotnica vedno povsod dobro znajde. S partnerjem sta tako odkrila mobilno aplikacijo, katere uporabniki lahko koristijo tudi najbolj elitne točke v Dubaju, čeprav niso njihovi gostje. Svojim sledilcem je tudi že prijazno zaupala, da naj uporabijo The selectappuae, če bodo obiskali Dubaj. Sama pa bo v prihodnosti delila še več uporabnih nasvetov tudi glede tega, kako doseči njen življenjski stil, potovati, delati in bivati v hotelih s petimi zvezdicami. 

Komentarjev 10
  • thomas02 21:29 24.februar 2021.

    Pa kaj hodte h cigičim, južneje od Kolpe? Ahhh, ne, vi kr hodte, sej res, kmalu bi mi ušlo.

  • Avatar drecos
    drecos 12:29 20.februar 2021.

    kura

  • Avatar Lion007
    Lion007 23:25 19.februar 2021.

    A ma vsaka fuflasta baba Instagram???

Sorodne novice