Magazin > VIP
5502 ogledov

Katy in Orlando v strahu za hčer

Katy Perry Orlando Bloom
Katy Perry ima težave z zalezovalcem.

Katy Perry je vložila zahtevo za prepoved približevanja za Williama Terryja, zalezovalca, ki je pred nekaj dnevi vdrl na njeno posestvo. Nepridiprav je preskočil ograjo, na srečo pa so zvezdničini varnostniki preprečili, da je vdrl še v hišo, v kateri sta se takrat nahajali Katy in njena hči Daisy, ki se je rodila avgusta. Sodnik je Katyno prošnjo odobril. 

S Terryjem ima lepotica že nekaj časa težave, saj že več mesecev na družabnih omrežjih objavlja opolzka sporočila in tudi grožnje, ki so uperjene predvsem proti pevkinemu zaročencu Orlandu Bloomu. Med drugim je zapisal, da mu bo zlomil vrat, njegovi bivši, Mirandi Kerr, in njunemu sinu pa je zaželel smrt zaradi koronavirusa. 

billy terry | Avtor: Profimedia Profimedia

Policija je Terryja aretirala, a ga le kratek čas pozneje spet izpustila na prostost, čeprav to ni bilo prvič, da je nenapovedano prišel na obisk. Pred njeno vilo so ga zasačili že v začetku avgusta. Takrat je trdil, da ga je pevka povabila. 

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 1
  • refara9354 11:17 19.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. workreviews10.com