Magazin > VIP
4258 ogledov

Katy Perry pet dni po porodu pokazala trebuh, presenečeni boste!

Katy Perry Orlando Bloom
Zato jo imamo še rajši …

Pevka Katy Perry, ki je pred petimi dnevi povila svojo prvorojenko Daisy Dove, je navdušila Instagram. Objavila je namreč svoje post nosečniško telo v modrcu za dojenje in bombažnih spodnjih hlačkah ter pokazala svoj še vedno okrogel trebušček. Zraven je dodala hudomušen pripis, da sta je za njeno pričesko in make-up zaslužna izčrpanost. 

S tem je pokazala, da ni ena izmed tistih zvezdnic, ki bi skoraj takoj po porodu kazale popolno izklesano telo in da je povsem navadna smrtnica, ki je po porodu izčrpana, s trebuhom in v razvlečenem spodnjem perilu, prav tako kot milijone mladih mamic po vsem svetu. 

Daisy je sicer Katyjin prvi otrok, njen zaročenec, igralec Orlando Bloom, pa ima 9-letnega sina, ki se mu je rodil v zvezi z manekenko Mirando Kerr. Slavni par se je zaljubil leta 2016. Leta 2017 sta se za nekaj mesecev razšla. Katy je priznala, da je po koncu zveze razmišljala o samomoru. Na srečo pa sta ljubezni dala še eno priložnost. Lani sta se na valentinovo zaročila.

Katy Perry | Avtor: Instagram Instagram

Ne zamudi drugega dela šova JOONGLAA STAR.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.