Magazin > VIP
32109 ogledov

Kmetija: Nina Radi končno povedala grdo resnico o koncu zveze z Ambrožem

nina radi, ambrož vahen kralj Instagram
Pravi, da se ni pokazal v pravi luči.

V Kmetiji leta 2021 je med Nino Radi in Ambrožem Vahnom Kraljem preskočila iskrica, ki je tudi po koncu šova še nekaj mesecev močno tlela, nato pa so se nad zaljubljencema zgrnili črni oblaki. Nina in Ambrož sta se za nekaj časa razšla, nato pa ljubezni dala še eno priložnost. A tudi te na koncu nista prav dobro izkoristila ...

Nina je sedaj v podkastu, ki ga vodi David Milosavljević, razkrila, zakaj sta šla vsak svojo pot. "Vseeno mi je, če bo vse negiral ali ne, jaz vem, kaj je resnica in kaj ne," je začela svojo pripoved.

"Tako, kot se je v šovu, predstavil ... Bil je top tip. Delaven, kar tudi je, skrben, ljubeč, družinski ... Bullshit," je dejala Nina in dodala, da Ambrož ni tako srčen, kot se je prikazal. Kot vemo, se je Ambrož v šovu spoprijateljil z Romano, ki se je po šovu v medijih znašla zaradi svoje nečakinje Karoline, ki ima redko bolezen in za katero Slovenija zbira denar. Pomagati ji skuša celo Tina Gaber. Nina pravi, da Ambrož zgodbe male Karoline ni delil s svojimi sledilci in da zanjo tudi ni daroval denarja, kar bi po njenem mnenju storil vsak srčen človek.

Ambroža je označila tudi za ženskarja. "Zaradi prepoznavnosti so mu zrasla krila," je povedala in še razkrila, da jo je pri Šentjurčanu najbolj odbila njegova nezrelost. "Veliko pije, hodi po veselicah in to je prostaško obnašanje pri 33 letih," je izjavila in omenila dva videa, ki sta se razširila po spletu in v katerih se Ambrož po njenem mnenju ni primerno vedel.

 

 

Komentarjev 3
  • Pierre 09:43 26.marec 2024.

    Koga brigajo ti bolniki???

  • Avatar lopov
    lopov 07:26 26.marec 2024.

    znucana bi princa na konju... aloo pa še izpostavlja se pred kamerami in kje drugje čist normalno da imajo ljudje svoje mnenje o tem.. prej fuka baba blesava pred kamerami in objavi video... potem joče ker to prišlo v javnost ...prikaži večost in ima zaradi tega težave in ima sebe za zrelo osebo...

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:26 25.marec 2024.

    Zakaj že se je ta dva model iz naftalina potegnilo?