Magazin > VIP
77543 ogledov

Zato je Nina Radi Ambroža vzela nazaj

Nina Radi Instagram
Resničnostna golobčka sta zgladila nesoglasja in nadaljujeta skupno pot …

Nina Radi in Ambrož Vahen Kralj, ki sta se lansko leto spoznala in zaljubila kot sotekmovalca v resničnostnem šovu Kmetija, nista dolgo zdržala drug brez drugega. Čeprav so se njune poti pred prazniki razšle, sta ostala v stikih in januarja ugotovila, da drug brez drugega ne moreta, kot nam je za zurnal24.si povedala Nina. 

"Sva skupaj. Zgladila sva nesoglasja in očitno je to to. Vmes sva bila v stiku, oba sva si želela nadaljevati vezo, a sva rabila čas, da predelava določene stvari," je povedala Nina, o razlogih za krajši razhod pa ni bila tako zgovorna: "To je obširna tema, o kateri za zdaj ne bi govorila. Morda kdaj v prihodnosti."

Komentarjev 1
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 08:17 26.januar 2022.

    Sta se pač odločila, da bosta kovala železo dokler je vroče in se nekako "zvezdniško" šla manipulacijo z ovcami...Je pa dejstvo, da zarukan kmet in odcvetela mini "lepotica" nimata neke svetle prihodnosti celo v slovenskem rumenem medijskem prostoru.. To pišem ...prikaži več zgolj zaradi tega ker je podobnih člankov škoda celo za te strani kljub temu, da so tu prisotne SDSsovce, ki jim prirojena možganska maloposestnost..

Sorodne novice