Magazin > VIP
40181 ogledov

Kmetija: Romana vroča kot še nikoli!

kmetija2021, Romana Lavrič Ana Gregorič
Na Kmetiji delavna in neopazna. Te Romane ni več.

Romana Lavrič je pred odhodom v šov Kmetija povedala, da se bo predstavila kot pridno dekle, ki zna postoriti marsikaj. To je tudi naredila. Romana, ki prihaja s podeželja, je uspešno poprijela za vsako delo. Sicer tiha in pridna mladenka se je v šovu uspešno borila. Nase ni opozarjala s prepiri, počilo je le med njo in Nino Radi, ki je bila prepričana, da ji želi Romana speljati Ambroža. Romana je to sicer zanikala. 

"Vedno pravim, da ima vsak pravico imeti o vsem mnenju. Zagotovo pa mislim, da se je na vse skupaj premočno odzvala. V življenju ne bi naredila tega, kar mi je očitala, saj sem vedela, da je Ambrožu Nina všeč. Tudi v resničnem življenju bom prijateljici v primeru, da sva obe oko vrgli na istega fanta, prej odstopila simpatijo, kot da bi ga vzela zase. Poleg tega mi Ambrož nikoli ni bil všeč in tudi nobenega poljuba, čustev ali iskrice ni bilo. Bila sva prijatelja," nam je po šovu zaupala.

20-letnica pa je očitno šla skozi preobrazbo, ki navdušuje in nakazuje, da tihe in zadržane Romane ni več. "Samozavest? Zdaj jo imam!!" je zapisala ob izzivalni fotografiji, ki razkriva njen buhteči dekolte.

 

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 02:24 26.januar 2022.

    Vroča? Shujšana? Je še vedno kar lušna šunkica, vroča pa kot je pač vroča lahko kmečka butarca.

  • Eddie 15:53 25.januar 2022.

    Sicer ne vem, kdo je to, zato bom komentiral samo članek, videno in prebrano... Izgleda dobro punca, ampak nikakor ne izgleda stara 20 let (kar niti ni nujno slabo)