Magazin > Film & Glasba & TV
3871 ogledov

Naši šovi vse bolj brutalni: Zmerjanja, podtikanja, celo fizični obračuni

kmetija2021, Jan Knez, majda POP TV
Letos so nam domače televizijske postaje postregle z zelo začinjenim dogajanjem v resničnostnih šovih ...

Popu močno zagodla ena izmed tekmovalk Kmetije

Nika Bečlić je že ob odhodu iz resničnostnega šova Kmetija napovedala, da bo razkrila produkcijske skrivnosti šova in namigovala, da jo je ekipa napeljevala k določenim dejanjem in izjavam. Tudi o tem, kako je kot najstnica kmalu po rojstvu izgubila otroka. Nika je oktobra na eni izmed spletnih platform res objavila obsežen video, v katerem je govorila o stvareh iz zakulisja šova, kljub temu da jo zavezuje pogodba o molčečnosti. Razkrila je morebitne prijeme, s katerimi naj bi produkcijska ekipa prisilila tekmovalce v določena dejanja in izjave pred kamero, kaj se je dogajalo v še ne predvajanih delih, povedala pa je celo, kdo naj bi bil zmagovalec letošnje Kmetije.  

Kmetija: Franc na smrt prestrašil mlado Polono

Franc je v eni izmed zadnjih oddaj letošnje Kmetije v jok spravil Polono, ki naj bi ji  na samem rekel: "Da se ne rabim učiti pratike, ker me boš tako ali tako vrgel ven na moči in spretnosti. Rekel si mi, da pa se lahko drugače zmeniva in da bom mogla pizd* dat, če bom želela zmagati. Na način, na katerega si mi to rekel, sem se ustrašila.“ Franc se svojih besed ni spomnil, a se ji je vseeno opravičil. 

Kmetija | Avtor: Voyo Voyo

Polona vzrojila v drugem šovu

Polono sicer poznamo že iz šova Sanjski moški, ki smo ga prav tako spremljali letos. Tam so si jo gledalci najbolj zapomnili po prepiru s Carmen. Carmen je namreč sanjskemu moškemu Gregorju Čeglaju razkrila, da je Polona stara le osemnajst let, kar mu je slednja želela povedati sama. Ko je Polona slišala, kaj je storila Carmen, je pred kamerami močno vpila in preklinjala. Tekle so tudi solze. 

Carmen znorela zaradi Damjana Murka

Planetova vražja dama Carmen Osovnikar je nedavno pokazala, da res postane vražja, če ji stopiš na žulj. To je na lastni koži spoznal tudi Damjan Murko. Resničnostna zvezdnica in pevec sta se srečala na dogodku v neki mariborski optiki. Njun klepet se je začel sproščeno, nato pa je Murko Carmen z vodo polil po dekolteju in laseh. 39-letnici se to ni zdelo niti najmanj zabavno, saj je bila prepričana, da je štajerski slavček to naredil namenoma. Po dogodku je Carmen odvihrala ven. "Lase imam mokre. Prekleti kmet smrdljivi,“ se je jezila. "Naj si svoj šov naredijo. Ne vem, zakaj se ljudje šlepajo na druge. Si nisi sposoben sam delati reklame?“ je še dodala.

carmen osovnikar, damjan murko | Avtor: Planet TV Planet TV

Podtikanje strupenih mušnic

Igrice letošnjih tekmovalcev Kmetije pa niso bile več tako nedolžne. Nini Radi so v posteljo podtaknili celo strupeno mušnico in grozilno sporočilo, zažigali so si pratike, se obmetavali z mrtvimi ribami, Romani pa obesili medvedka, ki so ji ga podarili nečaki. Zaradi neprimernih „igric“ je tekmovalce ostro opozorila tudi voditeljica Natalija Bratkovič. Gledalce pa so šokirali tudi besedni boji. "Gnida“, "nisi drugega kot za v štalo“, "umazanka“, “kot pra****“, je le nekaj besed, ki jih je morala iz Janovih ust slišati Majda. 

Hud prepir med kandidatko in kmetom 

V šovu Ljubezen po domače se je iskrilo, a žal ne od strasti, temveč od jeze. Med Manjo in Davidom je namreč počilo. Manja nam je v pogovoru zaupala, da je bila situacija mnogo bolj dramatična, kot so jo prikazali na televiziji. "Bilo je kritično, bil je agresiven. Pokazal je pravi obraz, napadel bi me fizično, če vmes ne bi skočil kamerman. Na televiziji je bilo prikazano, da me je le verbalno napadel, v resnici pa je skočil preko ograje in tekel za mano s pestjo v zraku. David te obtožbe zavrača. Za Žurnal24 je razložil, da ni preskakoval nobenih ograj in da ni tekel za njo. 

Šok v Ljubezni po domače

V šovu Ljubezen po domače je sorodno dušo iskal tudi upokojeni krojač Milan Podgornik in jo tudi našel, a ne med svojimi kandidatkami.  Med snemanjem se mu je oglasila gospa, ki jo že nekaj časa pozna. Zakaj je tako dolgo čakala, da mu je izpovedala svoja čustva, si Milan ne zna razložiti, je pa takoj sprejel odločitev, da Majdo, Marjano in Cecilijo pošlje domov. "Rad bi ji dal to možnost, da si ne bom česa očital,“ je povedal.

Fizični obračun med kandidatkama

V šovu Ljubezen po domače je to sezono ljubezen iskal simpatični Mitja Rus. Za njegovo srce pa se je v Ribnici vnel pravi "babji ravs". In sicer med Natašo in Sonjo. Po prvi noči pri Mitji je Sonja točila krokodilje solze, ker je Nataša ponoči smuknila k Mitji v posteljo, a se je hitro potolažila, ko jo je Ribničan povabil na zmenek. A tu se je drama šele začela. Ko sta se Mitja in Sonja odpravljala na zmenek, ju je s sendvičem in "rumenim kartonom", s katerim bi lahko preprečila zmenek, prestregla Nataša. Dekleti sta se v nekem trenutku začeli ruvati in skoraj obmetavati s sendvičem, Mitja pa je celotna situacija skoraj da ne zabavala. Dekleti sta si bili v laseh čez celoten šov in Mitja na koncu ni izbral nobene. 

Ljubezen po domače | Avtor: Voyo Voyo

Exatlon/ "Sexatlon"

V Šovu Exatlon so se vnele iskrice med Samom in Laro iz ekipe Jadran. Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da se nista potila le na poligonih, temveč tudi med rjuhami. Tako v vili kot v kolibi, kjer ni bilo veliko zasebnosti, je še dodal naš vir. 

Exatlon | Avtor: Planet TV Planet TV

Ljubezenske afere tudi na Kmetiji 

Iskrice pa so se vnemale tudi v letošnji Kmetiji, kjer sta se zaljubila Nina in Ambrož, a bolj skrivnostno je bilo med Ginom in Tjašo, ki je imela doma fanta. Kljub temu naj bi se predajala strastem z Ginom, petletno zvezo pa je po prihodu domov končala. Nina je trdila, da je Tjaša vročo akcijo priznala … "Ona mi je rekla, da je. V štali je bilo. Priznala je, da sta seksala. Rekla je: 'Vsi ste videli njegovega lulčka pod tušem, jaz ga nisem, sem ga pa dva dni nazaj preskusila. Ali tri dni … Ko smo ličkali koruzo.“

gino tadej podgornik, Tjaša Vrečič | Avtor: Pop TV Pop TV

Mehiški producent zahteval Slovenčevo glavo

Že pred tem zgodovinskim spopadom v Exatlonu med Slovenijo in Mehiko bi lahko napetost v Dominikanski republiki, raju, kjer snemajo šov, rezal z nožem. Provokacije so se začele že lep čas pred tekmo. Alen Lamper, ki sicer zastopa barve Jadrana, je na poligonu vzkliknil: "Mehika". Ekipi živita v istem naselju in njegov glas je segel do nastanitev njegovih nasprotnikov. Ko je producent mehiške ekipe slišal za to provokacijo, je po naših zanesljivih informacijah 'zahteval' Alenovo glavo. Ali je to v tistem trenutku mislil resno ali ne, ve le on...

 

Komentarjev 8
  • albert6 11:10 02.januar 2022.

    Vseh vkup je en kurc prida

  • Avatar Amelliola
    Amelliola 00:19 02.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Dusan12 16:01 01.januar 2022.

    Bogdan Biščak, brezposelni piki, bi bil zrel za Glavo nove kmetije. na POP tv v naslednji sezoni, edino tam bo varen pred Janšo, saj se je iz strahu pred njim popolnoma izsušil.

Sorodne novice