Magazin > VIP
54811 ogledov

Ljubezen po domače: Nekdanja kandidatka se je povezala z enim od letošnjih ženinov

tanja postružnik koren Mankica Kranjec
Pravi, da se je zgodila neverjetna stvar.

Mojca Lubej, ki smo jo v šovu Ljubezen po domače videli dvakrat, prvič se je borila za srce Mihaela Kasaša, drugič je prišla na posestvo Janeza Marna, je v letošnji sezoni šova ugledala svojo sorodno dušo. A ne v romantičnem smislu.

"Dragi moji! Se tudi vam zadnje čase dogaja ogromno, tako kot meni? Lahko rečem, da se mi je zgodilo nekaj neverjetnih stvari. Ena od teh je, da sem spoznala edinstvenega prijatelja, in sicer Denisa Tajhmana,“ je zapisala na Facebooku.

Denisa, ki se je v šovu zagrel za Metko, in Mojco poleg šova povezuje še ena velika ljubezen – vedeževanje. In ker oba rada pomagata drugim, sta se odločila, da bosta danes ob 18. uri brezplačno odgovarjala na vaša vprašanja.

Nekdo, ki ga očitno nekaj goreče zanima in se bo udeležil Facebook dogodka, je tudi Uroš Bilban, ki ga prav tako poznamo iz šova Ljubezen po domače. Videli smo ga pri Mihaeli, ki pa ga je kljub romantičnim gestam odslovila. A Urošu se je sreča nasmehnila izven šova. Kot nam je razkril, ni več samski. 

Komentarjev 1
  • Dusan12 09:17 01.december 2021.

    Ena od udeleženk, Ljubezen na podeželju, je teden dni po snemanju bogatejša za nekaj milijonov, baje je iz Šalke vasi pri Kočevju