Magazin > VIP
57396 ogledov

Ljubezen po domače: Uroš ni več samski!

uroš bilban voyo.si
Našel je ljubezen.

V letošnji sezoni šova Ljubezen po domače gledamo tudi Uroša Bilbana, ki se poteguje za srce mlade Mihaele Krajnc

V šovu je mladenko presenetil z romantično gesto, na žalost pa se mu je pri tem pripetila velika napaka. Na roko si je napisal njeno ime, a pozabil črko A. Mihaela tega seveda ni spregledala. Urošu nam je v pogovoru zaupal, da se mu je mudilo in da Mihaele nikakor ni želel prizadeti.

"Živel sem na vasi in smo Mihaelam rekli Mihela," je razložil. Na vprašanje, ali se je res zaljubil vanjo, pa je odgovoril: "Pač poskusil sem. Na koncu sem videl, da sem izpadel butelj, a sem kljub temu ponosen, da se gledam po televiziji."

Neprijetno situacijo si lahko ogledate TUKAJ.

Urošu pa se je življenje sedaj obrnilo na glavo. Iskrica med njim in Mihaelo ni preskočila, je pa sorodno dušo našel zunaj šova. Kot je povedal za Žurnal24, je že pol leta srečen v ljubezni. Svojo izbranko je spoznal preko skupnih prijateljev. "Očarala me je s svojim srcem. Postala je del mene. Ima odličen smisel za humor, je empatična, solidarna, romantična duša," nam je zaupal o svoji izbranki, ki pa je v medijih ne želi izpostavljati. 

Spremenil pa je tudi pričesko ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.