Magazin > VIP
10707 ogledov

Kmetija: Polona jokala zaradi nespodobnih izjav, zakaj POP TV posnetka ne predvaja?

Kmetija Voyo
Ji je res rekel kaj takega?

Gino je za hišo na Kmetiji našel objokano Polono, za njene solze pa naj bi bil kriv Franc. A žal se ta ni zavedal, kaj hudega je naredil Poloni, zato ga je Gino prosil, naj se ji opraviči. Nad Frančevim obnašanjem je bila zgrožena tudi Nina, ko je slišala, kaj je izrekel Poloni. Priznala je, da se res pogosto šali, a da je tokrat prestopil mejo dobrega okusa.

Danes se bosta Franc in Polona končno pogovorila in slednja je razkrila, s čim naj bi ji med učenjem pratike, ko sta bila v sobi sama, zagrozil. "Da se ne rabim učiti pratike, ker me boš tako ali tako vrgel ven na moči in spretnosti. Rekel si mi, da pa se lahko drugače zmeniva in da bom mogla pizd* dat, če bom želela zmagati. Na način, na katerega si mi to rekel, sem se ustrašila," mu je povedala Polona.

Franc se svojih besed ni spomnil, a se ji je vseeno opravičil in jo pomiril: "Pa ti si zame otrok, ne bi ti naredil žalega, nobenemu tukaj." 

 

 

Komentarjev 5
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 09:13 01.december 2021.

    Nina je otrok pri 32 letih in Polona je tudi polnoletna ;))

  • Kolr 08:30 01.december 2021.

    No in kaksen je odgovor. Zakaj pop tv ne prikaze posnetka?

  • leonardo 07:47 01.december 2021.

    Videl sem posnetek. Saj sta Nina in Polona res še otroka ( mimogrede ali mi lahko kdo pojasni koliko sta stari?) in me zanima kako lahko organizatorji šova dovolijo nastopati v takšnih oddajah. Nekje bi pač moralo biti (napisano ali ...prikaži več nenapisano pravilo) koliko je lahko nekdo star v takšnih, za nekatere negledljivih šovih.

Sorodne novice