Magazin > VIP
77341 ogledov

To je razlog, da Polona (Kmetija) ni končala šole

polona krajnc POP TV
Sotekmovalec jo je zaradi tega dajal v nič …

Med enim od prepirov na Kmetiji, med Polono in Aljažem, je slednji 19-letnici očital, da se z njo ne misli pogovarjati, ker nima končane niti šole. Groba izjava Polone ni prizadela, že v kamero je povedala, da ima svoje razloge in da se zaradi tega ne počuti slabo, saj je to njena osebna izbira. 

Za zurnal24.si pa je le zaupala, zakaj ni končala srednje šole. "Šole nimam narejene, ker nimam časa za šolo. Vedno sem veliko delala, že kot srednješolka, a se sedaj trudim, da končam tudi šolo. Trenutno po izpitih delam zadnji letnik srednje ekonomske šole. Sicer pa me tovrstne izjave ne ganejo. To, kakšno izobrazbo imam, je moja osebna stvar, ki se Aljaža ali kogarkoli drugega ne tiče," je povedala Polona, ki pa se poleg šole trenutno posveča tudi lastnemu projektu. Za kaj točno gre, zaenkrat še ni želela razkriti. 

Je pa Polona že v resničnostnem šovu Sanjski moški, kjer je tudi sodelovala letos, povedala, da ima mlajšo sestrico, za katero pogosto skrbi in je kot njen otrok. Je morda tudi to razlog, da ni imela časa za šolo? 

Komentarjev 10
  • Kolr 22:31 30.oktober 2021.

    Pomoje je prevec zurala z mami

  • klobasa1 09:00 30.oktober 2021.

    Kako laze polona.solo ni zakljucla ker je lena.ce bi bla podjetnica bi verjev.raje socialko vlece.pa hoce bit kvazi estradnica.

Sorodne novice