Magazin > VIP
45887 ogledov

Ambrož (Kmetija) po družinski tragediji: "Padel sem na realna tla in se pobral"

ambrož vahen kralj Voyo
Kmetijo je ta teden zapustil Ambrož, ki kljub temu pravi, da je osvojil glavno življensko nagrado ...

Videlo se je, da ob izločitvi niste bili razočarani, zelo lepo ste povedali, da ste glavno nagrado že osvojili, s tem, ko ste spoznali Nino. 

Tako je, glavno nagrado sem osvojil, denar mi v življenju ne pomeni nič. Bil sem zvest samemu sebi, odkrit, pošten in dobil najboljšo možno nagrado, ki je nisem pričakoval. 

Ob odhodu pa niste želeli slišati lepih besed, ki vam jih je namenila družina v gozdu. Vas je njihova zarota presenetila, sploh Stankina? 

Kar se tiče tekmovalcev v gozdu, meni ni do njihovih sladkih besed. Kar so naredili, so dobili. Čas ob slovesu sem raje porabil za to, da sem šel do ograje k Nini. Stanka me ni presenetila, po tihem sem imel željo po odhodu domov. Bolje izpasti prej kot kasneje. Včasih si večji zmagovalec, če izgubiš, to leti na povzetek Kmetije. Čez produkcijo nimam slabe besede, sotekmovalci pa so druga zgodba. Ekipa pa je bila fer in odkrita. Za tekmovalce pa lahko povem, da je vsak peljal svojo igro, enim se je splačalo, drugim ne. A v življenju je treba biti zvest samemu sebi, ne pa igrati. 

Kako se razvija vajina zveza z Nino, kakšni so skupni načrti?

Midva z Nino uživava, sva skupaj tudi uradno. Pogovarjati sva se začela o skupni selitvi, začel pa sem tudi urejati svojo hiško. Novim dogodivščinam naproti! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ambrož Vahen (@avahen150)

V šovu ste povedali, da z bivšo niste imeli tako dobrih izkušenj, bila naj bi precej posesivna?

Tako je. A škoda vlagati čas in energijo v to, kar se je zgodilo. Boljše, da se pripravim na to, kar se se zdaj dogaja in kar prihaja. 

Vaš prijatelj je v enem izmed intervjujev med vrsticami namignil, da ste ženskar. Podobni očitki so leteli tudi na Kmetiji, kako jih komentirate? 

Jaz posvetim pozornost vsakemu človeku, s katerim se pogovarjam, moškim in ženskam. Vsakemu prisluhnem in mu poskušam svetovati, če imam na nekem področju izkušnje, nekatere ženske pa si to narobe razlagajo. 

Je bilo tako tudi z Romano, ki naj bi se zagledala v vas?

Mislim, da je Romana bolj zatreskana v Tilna, zato sem ji dal par napotkov. So pa tudi nekateri sotekmovalci želeli Nino na ta način obrniti proti meni. Češ, da jo želim izigrati do finala. A meni denar nič ne pomeni, nujno zlo. Jaz sem ostal zvest samemu sebi. So pa denarja veliko bolj željni drugi.  

kmetija2021, Ambrož Vahen Kralj | Avtor: Ana Gregorič Ana Gregorič

Vedno ste nasmejani, pozitivni, v resnici pa dobro veste, kaj je tragedija, je tako?

To je res. Leta 2018 nas je po težki bolezni zapustil moj tri leta starejši brat. Imel je raka. Po odhodu mojega brata gledam drugače na svet. Težave rešujem z nasmeškom, se pa za nasmeškom skriva tudi bolečina. A če greš skozi življenje s pozitivo, se ti dogajajo lepše dogodivščine. Takšne stvari bi moral prestati vsak, da padeš na realna tla in se potem pobereš.

Za koga navijate, poleg Nine, in kdo se igra najbolj podle igre? 

Od prvega dne je Tilen moj favorit za zmago. Fant je sicer mlad in včasih razmišlja z drugo glavo, a sva se dobro razumela. Vsekakor Nina in Tilen. Tudi, če zmaga Nina, mene njen denar ne zanima, naj ga zapravi po svoje. Najbolj podle igre? Franc je igral svojo igro, bal se me je. Žal mi je, da ni bil v areni namesto Mattie Franc, da bi se po moško pomerila. 

Te dni ste praznovali 30 let, menda so vas prijatelji zelo lepo presenetili? 

Vsa čast jim. Ob petih zjutraj so mi pripravili  budnico z ansamblom 5ka, čez cel dan se je dogajalo, zvečer sem postavil smreko, nato pa so me odpeljali v avtopralnico, kjer so me celega napenili in oprali. Simbolično pravim, da se z mene sprali vse slabo in sem tako pripravljen na nove dogodivščine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ambrož Vahen (@avahen150)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice