Magazin > VIP
71915 ogledov

Opa, je Nina Radi že noseča?

Nina Radi Instagram
Zveza med resničnostnima zvezdnikoma, ki sta se spoznala na Kmetiji, se očitno odvija s svetlobno hitrostjo …

Ambrož Vahen Kralj in Nina Radi, ki sta svojo ljubezensko pravljico začela v letošnji sezoni resničnostnega šova Kmetija, si že ustvarjata skupen dom, kot nam je potrdil Ambrož. Trenutno živita malo pri njem, malo pri njej, že maja pa se bosta vselila v skupen dom. Urejata si namreč nedokončano hišo Ambroževih staršev. 

"Ta teden bomo naredili vmesno ploščo, zamenjali bomo streho, čaka nas še vodovod, elektrika, okna, vrata in oprema. Vseliti se nameravava maja," je povedal Ambrož, ki pa nas je kar malce presenetil z odgovorom na vprašanje, ali je po hiši v načrtu tudi naraščaj. V smehu je povedal: "Pustite se presenetiti, vse ob pravem času." Na vprašanje, ali to pomeni, da bosta imela otroka ob pravem času ali pa nameravata veselo novico sporočiti ob pravem času, je dodal: "Boste videti."  Zahvalil pa se je tudi za čestitke. Hmm? Morda v njunem razmerju spomladi na vidiku ne bo le nov dom, temveč tudi nov družinski član.

Morebitno veselo novico smo preverili tudi pri Nini, ki se je prav tako nasmejala in odgovorila: "Da bi vedela, nisem noseča. Pustimo se presenetiti, kaj bo prej, štalca ali krav'ca."

Komentarjev 5
Sorodne novice